Βαθμολογία

Βουτυρίτσας: «Η ομάδα θα παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο Θοδωρής Βουτυρίτσας, ο οποίος έκανε λόγο για την εικόνα της ΑΕΛ στο ματς με τον Παναιτωλικό, το κλίμα στο «στρατόπεδο» των «βυσσινί», ενώ επίσης εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ΑΕΛ θα παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, είπε:

«Την τελευταία εβδομάδα δεν υπήρχε τόσο άγχος επειδή η ομάδα βρισκόταν πάνω από τους υπόλοιπους. Περίμενα ελάχιστα καλύτερη απόδοση από την ομάδα στο ματς, ωστόσο φάνηκε πως υπήρχε ακόμα ένταση για το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως από εδώ και πέρα η ομάδα θα παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.»

Για το γεγονός πως ο κόσμος θέλει περισσότερο θέαμα, σχολίασε:

«Καταλαβαίνουμε την αγωνία του κόσμου για το θέαμα, αλλά αυτό ήταν αδύνατον να συμβεί διότι ήρθαν παίκτες από πολλές διαφορετικές ομάδες. Το γεγονός πως φτάσαμε πάνω από αυτούς που υποβιβάζονται ομολογεί πως έχουμε κάνει έργο μέχρι τώρα. Μακάρι να σωθούμε και μαθηματικά τη φετινή χρονιά και να κοιτάξουμε το μέλλον.Υπάρχουν παιδιά που μπορούν να βγάλουν πολλά περισσότερα πράγματα. Αν σε κυνηγάει το αποτέλεσμα και η πίεση των βαθμών δεν μπορείς να το βγάλεις όμως αυτό το αποτέλεσμα.»

Για το αν με τη διακοπή η ΑΕΛ θα δώσει κάποιο φιλικό παιχνίδι, απάντησε:

«Δεν υπάρχει κάποιο φιλικό ακομά. Θα ήταν καλό για να διατηρηθεί η ομάδα σε ένα καλό επίπεδο.»

Για το πρωτάθλημα και την εικόνα που έχει αποκομίσει από αυτό, τόνισε:

«Στην κορυφή δεν θα αλλάξει τίποτα. Ο Ολυμπιακός θα φτάσει στην κορυφή, έχει πάρει μια διαφορά ασφαλείας από πολύ νωρίς και δεν θα έχει εμπόδιο για το πρωτάθλημα. Επίσης είναι γεγονός πως πολλές ομάδες διεκδικούν τις άλλες θέσεις και αυτό είναι καλό γιατί το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Οι διαφορές θα είναι μικρές και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Πανιώνιος έχει ένα πολύ καλό ρόστερ με Ελληνόπουλα και είναι παράδειγμα για τις υπόλοιπες ομάδες.»