Βαθμολογία

Μαραντάς: «Έχει δίκιο να φωνάζει ο κόσμος»

Να σταθεί στο πλευρό της ομάδας ζήτησε από τον κόσμο του Αχαρναϊκού ο Γιώργος Μαραντάς, μετά την εντός έδρα ήττα από τον ΑΟΧ (1-2). Οι οπαδοί των «πράσινων» έχουν έντονα παράπονα από τις εμφανίσεις των τελευταίων ημερών, με τον 43χρονο προπονητή να αναγνωρίζει ότι έχουν δίκιο.

«Είναι ένα ντεμπούτο που δεν το ήθελα. Το θέμα είναι ότι τα παιδιά έδειξαν διάθεση και προσπάθησαν για ένα θετικό αποτέλεσμα. Νιώθω ικανοποιημένος, αφού ακόμα και μετά το 1-2 πάλεψαν. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι ενωμένοι. Είναι αλήθεια ότι η ομάδα έχει ελλείψεις και έχει αποδυναμωθεί, όμως, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές», δήλωσε αρχικά, για να καταλήξει αναφορικά με τις φωνές του κόσμου:

«Ο κόσμος έχει απόλυτο δίκιο. Όλοι, όμως, γνωρίζουν ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και σήμερα είδατε ότι οι φίλαθλοι είναι κοντά στην ομάδα. Υπάρχουν και κάποιοι που είναι πικραμένοι. Το καταλαβαίνω. Θα πω κάτι για αυτόν που βρίζει. Αν έπαιζε το παιδί του, θα έβριζε; Εμείς τους θέλουμε όλους κοντά μας».