Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για την Αμυγδαλέα, 2-0 τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Μια πολύ σπουδαία νίκη πανηγύρισε σήμερα (19/3) η ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας καθώς επικράτησε με 2-0 του Αχιλλέα Φαρσάλων για την 23η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Με την νίκη αυτή η ομάδα του Γιώργου Λιάπη έφτασε τους 34 βαθμούς, ενώ ο Αχιλλέας παρέμεινε στους 58 και την δεδομένη χρονική στιγμή δεν κερδίζει απευθείας την άνοδο του στην Γ' Εθνική γιατί

Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και με αρκετό κόσμο στο γήπεδο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και έχασαν την πρώτη ευκαιρία, όμως ο Αχιλλέας κυριάρχησε στην συνέχεια, αλλά δίχως την ουσία που είναι το γκολ. Και επειδή υπάρχει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, αυτός τιμώρησε την ομάδα του Τάκη Παραφέστα που δέχτηκε δυο τέρματα προς το τέλος για την νίκη του Αετού με 2-0.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους όταν στο 7' ο Πίρε από πλάγια δεξιά έβγαλε σέντρα με την μπάλα να φτάνει στον Δημητρέλη που βρέθηκε τετ-α-τετ έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά άουτ.

Οι κυπελλούχοι ΕΠΣΛ ήταν κυρίαρχοι στην συνέχεια και στο 20' ένα καλό σουτ του Ρέψη πέρασε άουτ, στο 25' εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα ο Παλάσκας έκανε το σουτ για να διώξει πάνω στην γραμμή η άμυνα του Αετού, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Κωνσταντίνου έδιωξε με υπερένταση την εκτέλεση φάουλ του Κουμπούρα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 42' για το 1-0 όταν από σέντρα του Υφαντή ο Καρβούνης από κοντά έκανε το σουτ για να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Ντάλας. Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και έτσι στο 55' ο Νεμπεγλέρας είχε καλό σουτ που κατέληξε ελάχιστα άουτ, ενώ ότι δεν μπόρεσε να πετύχει η ομάδα των Φαρσάλων το πέτυχε η Αμυγδαλέα.

Στο 84' σε ασυνενοησία του Οικονόμου με τον Ντάλα ο Πίρε μπήκε σφήνα και με προβολή σε κενή εστία έκανε το 1-0, ενώ στο 88΄ο Αντωνόπουλος έκλεψε την μπάλα από τον χώρο του κέντρου έκανε το πρώτο σουτ το οποίο απέκρουσε ασταθώς ο Ντάλας και στην επαναφορά ο Σάρα με ωραίο σουτ πέτυχε το τελικό 2-0. Ενδιάμεσα στο 85' ο σκόρερ του 1-0 είχε καλό σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Διαιτησία: Μπουρουζίκας (Λάκης, Παλαμίδας).

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός (60' Χατζηιωαννίδης), Ευαγγελούλης, Πολύζος, Πρίφτης, Αντωνόπουλος, Καρβούνης (75' Σάρα), Υφαντής, Δημητρέλης (70' Κουρούκας), Πίρε, Ανδρανόπουλος.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τακης Παραφέστας): Ντάλας, Περήφανος, Κακαζούκης, Κουμπούρας, Οκονόμου, Νεμπεγλέρας, Παλάσκας, Κοντοβάς (50' Νάστας), Μανιώτης, Λόλας (63' Πετράκης), Ρέψης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ