Βαθμολογία

Μοίρασε χαμόγελα η ΠΑΕ ΑΕΛ (PICS)

Η ΠΑΕ ΑΕΛ φιλοξένησε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό 50 περίπου προσφυγόπουλα από την Συρία. Το δελτίο τύπου αναφέρει: Ταυτόχρονα με το άνοιγμα του AEL FC ARENA σε όλες τις Ακαδημίες των σωματείων όλων των αθλημάτων που καλλιεργούνται στο νομό της Λάρισας, η ΠΑΕ ΑΕΛ φιλοξένησε χθες στο γήπεδό της και μια ομάδα 50 περίπου προσφυγόπουλων από την Συρία, μαζί με τους συνοδούς τους, που διαμένουν στον καταυλισμό του πρώην στρατοπέδου "Ευθυμιόπουλου".

Χαρά μας η έκδηλη χαρά τους και βαθύτατη η ικανοποίησή μας για την ευγνωμοσύνη που εύκολα διέκρινε κανείς στα μάτια τους, γι' αυτές τις λίγες ώρες ξενοιασιάς που μπορέσαμε να τους προσφέρουμε, σε αγαστή πάντα συνεργασία με τους ανθρώπους του δήμου Λαρισαίων που είναι εντεταλμένοι για την φροντίδα τους.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ συνεπής στην κοινωνική της αποστολή, επεξεργάζεται την οργάνωση και άλλων δράσεων ανάλογου περιεχομένου ως το τέλος της περιόδου, όπως η συμμετοχή της στην προσπάθεια ανακαίνισης της παιδιατρικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, για την οποία θα υπάρξει εκτενέστερη ενημέρωση σε σύντομο χρονικό διάστημα.