Βαθμολογία

Εξελίξεις στον Αλφα...

Έχουν ξεκινήσει στον Alpha και βλέπουν ζευγάρια για το απογευματινό ριάλιτι «Το καλύτερο ζευγάρι» που θα κάνει πρεμιέρα -αν όλα πάνε καλά- τον επόμενο μήνα. Εκείνο που ακούστηκε μάλιστα είναι ότι θέλουν διακαώς από το κανάλι να μην είναι κάτι «χλιαρό» γι αυτό στις … οντισιόν ζευγαριών βλέπουν και ομόφυλα ζευγάρια! Αυτό μόνο μην το πείτε στον Δήμο Βερύκιο σας παρακαλώ, γιατί όσο θυμάμαι το ομοφοβικό του παραλήρημα για τον Αύγουστο Κορτώ και τον σύζυγό του… δεν θέλω να σκέφτομαι τι πίεση θ ανεβάσει τώρα που δεν θα μπορεί να πει κουβέντα!

* Καθημερινό θα είναι και το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής που θα παρουσιάζει ο Άκης Πετρετζίκης και θα θυμίζει κάτι από blind Taste. Λογικά, το παιχνίδι θ ακολουθεί το ριάλιτι και αμέσως μετά τον Άκη θα ακολουθεί το Deal. Back to back προσδοκίες με λίγα λόγια. Να σας πω όμως και κάτι που έμαθα; Πριν … κατοχυρωθεί στον Alpha, τον Άκη διεκδίκησε και το Star. Αρχικά για τη θέση κριτή στο Master Chef και στη συνέχεια για την παρουσίαση του Blind Taste μιας και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν θα συνέχιζε λόγω Master chef. Τελικά δεν τα βρήκαν μιας και ο Πετρετζίκης ζήτησε να παρουσιάζει και κάτι άλλο.

*Σε ό,τι αφορά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επειδή πολλά λέγονται, μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε, θεωρείται σίγουρο ότι με τη λήξη του συμβολαίου της στον Alpha το καλοκαίρι, αποχαιρετά και τον σταθμό. Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση … ποτέ δεν ξέρεις καθώς αρκετές φορές έφτασε στο Φινάλε και διασώθηκε τελευταία στιγμή. Απ ότι μου λένε όμως τώρα και η ίδια έχει καταλάβει ότι δεν θα συνεχίσει και αναζητά άλλα λιμάνια. Μέχρι στιγμής όμως ετοιμάζει το δικό της blog γιατί στις μέρες μας είναι προσβλητικό να θέλεις να λέγεσαι παρουσιάστρια και να … εστιάζεις μόνο σ αυτό. Εξ ου και αυτά που βλέπουμε και κυρίως αυτά που ακούμε από τις νέας κοπής «κεντρικές» του τόπου τούτου.

Κλεοπάτρα Πατλάκη-yupiii.gr