Βαθμολογία

Κούγιας: «Η ΑΕΛ δεν θα γίνει η ομάδα της...»

Τη δίκη του θέση και άποψη εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας για αλλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ, αμέσως μετά την ομιλία του Σάκη Τσιώλη στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης των «βυσσινί» με τον Παναιτωλικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ αρχικά εξέφρασε τα δικά συλλυπητήρια του αλλά και σύσσωμης της ΠΑΕ για τον Θεόδωρο Νικολαΐδη, εκδότη και ιδρυτή της εφημερίδας "Φως των Σπορ", ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (18/3), σε ηλικία 92 ετών. Ο ίδιος τόνισε μάλιστα πως πρόκειται για μια «πολύ μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο» και εν συνεχεία αναφέρθηκε σε ομάδες που «δεν έχουν λόγο ύπαρξης στο ελληνικό ποδόσφαιρο» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.


«Η ΑΕΛ δίνει ένα πολυμέτωπο αγώνα, κόντρα σε ομάδες που δεν έχουν κανέναν λόγο ύπαρξης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ δεν θα γίνει ποτέ όσο εγώ είμαι αυτός που εγγυάται τη λειτουργία της, ούτε η ομάδα της πεντάρας στην έδρα της, ούτε η ομάδα της τεσσάρας εκτός έδρας με 1.35 απόδοση. Ούτε η ομάδα όπου θα κλειδώνεται το παιχνίδι της 3 ώρες πριν. Μιλάμε για μια ομάδα που όλοι ξέρουν ποιον έχει ιδιοκτήτη και ποια είναι η προσωπικότητά του όλα τα προηγούμενα χρόνια και έχει έναν προπονητή που πρέπει να ντρέπεται. Από τη Λάρισα όμως θα ξεκινήσει η μεγάλη άνοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου, από τις ομάδες της περιφέρειας. Εύχομαι να ανεβούν ιστορικές ομάδες από τη Φούτμπολ Λιγκ και να μην έχουμε τα ίδια με τις ομαδοποιήσεις και με τα στημένα παιχνίδια του τελευταίου δεκαλέπτου των όβερ. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται.» τόνισε χαρακτηριστικά.