Βαθμολογία

Ήττα με παράπονα για τα Βούναινα στην Μελιβοία

Την ήττα με σκορ 3-2 γνώρισε σήμερα (18/3) η ομάδα των Βουναίνων στην έδρα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας για την 24η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου είχε πολλές καλές στιγμές, πέτυχε δυο γκολ, διαμαρτύρεται για δυο περιπτώσεις πέναλτι, αλλά και για το πρώτο γκολ του Φιλοκτήτη.

Αγωνιστικά μόλις στο 1' ο Καζάνι βγήκε τετ-α-τετ με τον Φιλοκώστα που απέκρουσε το πλασέ του παίκτη των Βουναίνων, στο 12' ο Πρισακάρου έκανε το πλασέ και την τελευταία στιγμή σωτήρια έδιωξε την μπάλα παίκτης της Μελιβοίας, ενώ στο 40' έχουμε την πρώτη διαμαρτυρία για πέναλτι αφού η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού.

Στο 63' έγινε το 1-0 από ελεγχόμενη θέση off-side που έφερε και τις διαμαρτυρίες για τον επόπτη Παπαγεωργίου, στο 67' έγινε το 2-0 για να μειώσουν τα Βούναινα στο 72' όταν ο Καζάνι "έσπασε" την μπάλα στον Πρικασάρου και αυτός με σουτ έκανε το 2-1. Η Μελιβοία έκανε στο 75' το 3-1, ενώ το τελικό 3-2 σημείωσε στο 84' ο Καζάνι με σουτ.

Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Κοτρώτσιος, Κουτής, Δεσπόπουλος, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης, Χριστοδούλου Γ., Καζάνι Γ., Τσανάς, Πρισακάρου, Τσαπράζης Σ.