Βαθμολογία

Τσιώλης: «Και αυτή τη χρονιά η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της...»

Καθόλα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης της ΑΕΛ κόντρα στον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος τόνισε πως η ΑΕΛ για ακόμα μια χρονιά πετυχαίνει στον στόχο της. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έκανε λόγο για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που έμειναν πίσω και δεν αγωνίστηκαν, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το περιστατικό ανάμεσα σε Φατιόν και Ξενοδόχοβ.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Ήταν μια δίκαιη νίκη σε ένα παιχνίδι δυνατό με ενδιαφέρον. Η ομάδα ήθελε αυτό το παιχνίδι και το πήρε. Κοιτάμε πλέον με αισιοδοξία τα επόμενα παιχνίδια. Μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με τον Ντέλετιτς ώστε να μην υπάρχει αγωνία μέχρι τέλος, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχει πολλή πίεση αλλά αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει πολύ συναίσθημα γι' αυτήν την ομάδα. Όπως δείχνουν τα πράγματα και αυτή τη χρονιά η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της. Η ΑΕΛ δεν βρέθηκε ποτέ σε πολύ δύσκολη θέση, ώστε να είναι στην δυάδα του υποβιβασμού. Πάντα υπήρχε η ασφάλεια και σήμερα ακόμα περισσότερο. Αυτό που είπα στα παιδά σήμερα ήταν πως πρέπει να παίξουν και για τους υπόλοιπους. Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές εκτός ομάδας αλλά δεν μπορώ να τους βάλω γιατί δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.»

Ερωτηθείς για το περιστατικό ανάμεσα σε Φατιόν και Ξενοδόχοβ, απάντησε:

«Η ένταση αυτού του παιχνιδιού και η σπουδαιότητα της βαθμολογικής συγκομιδής έφτασε στα άκρα τα νεύρα μας. Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι και πιο συγκρατημένοι. Στο ποδόσφαιρο, όμως, παίζουν άντρες και ορισμένες φορές δεν μπορείς να τα ελέγχεις όλα. Το θέμα είναι λήξαν για τα παιδιά και για εμένα. Ό,τι έγινε τελείωσε εδώ και προχωράμε».