Βαθμολογία

Τα δοκάρια σταμάτησαν τον Αμπελωνιακό

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (18/3) αναμέτρηση του Αμπελωνιακού με την Νεάπολη για την 24η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Γιάννη Παπαδημητρίου ήταν εμφανώς ανώτερη στην αναμέτρηση με πολλές ευκαιρίες, δυο δοκάρια, αλλά χωρίς να μπορέσει να σκοράρει.

Μόλις στο 5' ο Ιωαννίδης με σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 15' το σουτ του Κόλα πέρασε σύρριζα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Την ίδια τύχη είχαν και τα σουτ του Ιωαννίδη στο 25' και του Ψύρα στο 37'.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55' ο Κόλα με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά άουτ. Ο Αμπελωνιακός συνέχισε να πιέζει και στο 75' το σουτ του Βούκια βρήκε έναν αμυντικό και πέρασε άουτ, ενώ στο 80' η κεφαλιά του Λιάκου πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Αμπελωνιακος (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Λιάκος, Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Παυλίδης, Δαλακώνης, Ψύρρας (55' Μπόντε), Κόλα, Ιωαννίδης (75' Βούκιας), Τσετιροκλής, Πατρίκου (80' Αποστόλου).