Βαθμολογία

Καλοβλέπουν Γιαννάκη στον Άρη

Αλλαγή επίκειται στην τεχνική ηγεσία για τον Άρη καθώς το «διαζύγιο» θεωρείται δεδομένο με τον Δημήτρη Πρίφτη σε μία απόφαση που πάρθηκε εδώ και αρκετό καιρό. Οι «κίτρινοι» δεν εμφάνισαν την παραμικρή βελτίωση και ο μεγαλομέτοχος, Νίκος Λάσκαρης, έλεγξε όλες τις προτεινόμενες λύσεις. Ως πιθανό ενδεχόμενο εξετάστηκε η διατήρηση Πρίφτη στον πάγκο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ τα δεδομένα μπορούν κάλλιστα να αλλάξουν και από την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι Θεσσαλονικείς στον σαββατιάτικο (18/03) εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Νίκος Λάσκαρης φαίνεται πως δεν έχει καταλήξει στην οριστική του απόφαση. Στον Άρη πάντως προετοιμάζονται για την ανεύρεση του επόμενου προπονητή, όπως είχε συζητηθεί εξάλλου με τους συμβούλους και πιο συγκεκριμένα τον υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος και αντιπροέδρου, Δημήτρη Παπαπακυριάκη.

Ως πιθανή λύση προβάλλεται ένας ακόμη Έλληνας προπονητής και πολύ παλιός γνώριμος στους «κίτρινους» με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να θέλει να επιστρέφει, όπως έχει διασαφηνιστεί άλλωστε και από τον ίδιο. Για την ώρα δεν έχουν υπάρξει επαφές με τον 58χρονο τεχνικό ο οποίος εμφανίζεται αρκετά φιλόδοξος προκειμένου να δημιουργηθεί μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα αναδεικνύοντας ταυτόχρονα νεαρούς αθλητές.

Εξάλλου, η παλιά δόξα του συλλόγου διαθέτει πλούσια εμπειρία - τεχνογνωσία έχοντας εργαστεί σε Πανιώνιο, Μαρούσι, Ολυμπιακό και φυσικά στην Εθνική Ελλάδας. Το πλάνο του Άρη θα πρέπει να εξελιχθεί σε διάστημα τριετίας με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να χαίρει εκτίμησης – αποδοχής από τους φιλάθλους του Άρη που συνδυάζεται από την «αύρα» του παρελθόντος και την εμβληματική προσωπικότητα.