Βαθμολογία

Λεμονής: «Ξυπνήσαμε»

Η Προοδευτική νίκησε τον Ιωνικό την περασμένη Κυριακή (12/3) στο γειτονικό ντέρμπι, «σκορπώντας» χαρά στους φίλους της. Με επιστολή του, ο πρόεδρος της «Πρόο», Νίκος Λεμονής, τονίζει πως η ομάδα «ξύπνησε» και ότι παραμένει μεγάλη με βαρύ όνομα και ιστορία.

Παράλληλα, σημείωσε πως στο γήπεδο πηγαίνουν να την παρακολουθήσουν και οπαδοί άλλων ομάδων, καθώς παίζει την καλύτερη μπάλα. Αναλυτικά η επιστολή:

«Ακούστε παιδιά της Προοδευτικής. Πράγματι κάποιοι έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι η ομάδα μας συνεχίζει και είναι κάποιο τσαντίρι. Κάνουν λάθος η Προοδευτική ήταν απλώς σε λήθαργο και ξύπνησε. Ήταν είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα το όνομα είναι βαρύ και με ιστορία και έχει παρά πολλούς οπαδούς που απλώς ήταν και αυτοί σε λήθαργο λόγω κακής πορείας που είχε τα τελευταία χρόνια και έχουν και απόλυτο δίκιο. Αυτό όμως άλλαξε και ξυπνήσαμε.

Στο γήπεδο είχαν έρθει παρά πολλοί επώνυμοι που ήρθαν να δουν αυτή τη μεγάλη ομάδα που ξανά ακούστηκε και μάλιστα το χάρηκαν και στη Μπαρτσελόνα που είναι και αυτή μεγάλη ομάδα πάνε οπαδοί από διαφορετικές ομάδες γιατί σέβονται το μεγαλείο της έτσι και σε εμάς έρχονται γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα και φέτος παίζουμε την καλύτερη μπάλα. Μακάρι να το καταφέρουν αυτό και άλλες ελληνικές ομάδες.

Όσο για τους οπαδούς μας πιστέψτε με τώρα που ξυπνήσανε δεν ξέρω εάν είναι πολλοί αλλά να είσαστε σίγουροι ότι είναι αρκετοί και σεβαστοί. Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ οι διαφορές των ομάδων δεν λύνονται ούτε στις κερκίδες ούτε στους δρόμους λύνονται στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ νομίζω ότι για φέτος λύσαμε όλες τις διαφορές μας και βγήκαμε νικητές εύχομαι καλή πορεία σε όλες τις ομάδες και ας ανεβεί ο πιο τυχερός…».