Βαθμολογία

Ευρώπη τέλος για τον Ολυμπιακό

Με τον Λεάλι να κάνει τρία δώρα στους Τούρκους αλλά και τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα από το 39', η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με σκορ 4-1 από την Μπεσίκτας και αποκλείστηκε από το Europa League.

Μπαίνοντας στην μάχη του "Kartal Yuvası" κόντρα στην Μπεσίκτας, ο Ολυμπιακός έψαχνε μια υπέρβαση για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Ο Σενόλ Γκιουνές είχε να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Μαρσέλο, Τόσιτς και Τογκάι Αρσλάν, ωστόσο η φιλοσοφία της ομάδας του δεν άλλαζε, ούτε η διάταξη του 4-2-3-1. Ο Εζιακούπ ήταν αυτός που έπαιξε δίπλα στον Χάτσινσον αυτή τη φορά (αντί του Τολγκάι Αρσλάν σε σχέση με το πρώτο ματς), γεγονός που έδινε έναν έητρα δημιουργό στη μεσαία γραμμή για την τουρκική ομάδα.

Ο Βασίλης Βούζας χρησιμοποίησε κατά 10/11 την ίδια εντεκάδα με αυτή στο 1-1 του Φαλήρου, βάζοντας τον Ντα Κόστα (και όχι τον Μποτία) δίπλα στον Ρέτσο.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Σενόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Γκιοκχάν Γκιονιούλ, Μίτροβιτς, Τόσιτς, Αντριάνο, Χάτσινσον, Εζιακούπ (60' Νεσίπ Ουϊσάλ), Ταλίσκα (90+1' Ινλέρ), Κουαρέσμα (82' Τοσούν), Μπάμπελ, Αμπουμπακάρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό (76' Μαρτίνς), Καμπιάσο (67' Μαρίν), Φορτούνης, Μανθάτης (56' Σεμπά), Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ.

Γκολ: 10' Αμπουμπακάρ, 22' & 75' Μπάμπελ, 84' Τοσούν / 31' Ελιουνούσι.