Βαθμολογία

Νταβέλης: « Η Προοδευτική για να προχωρήσει χρειάζεται ηρεμία»

Για την κατάσταση που επικρατεί  στην Προοδευτική μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ιωνικού , αλλά και για ότι προηγήθηκε μίλησε ο Γενικός Αρχηγός των «βυσσινί» Αλέκος Νταβέλης που έκανε αναφορά και για το μέλλον της ομάδας. Συγκεκριμένα τόνισε :

«Με τη νίκη μας επί του Ιωνικού κλείσαμε στόματα . Πιστεύω τώρα να επέλθει ηρεμία στην ομάδα. Όταν ανέλαβε την διοίκηση πριν από 5 μήνες ο Νίκος Λεμονής με προπονητή τον Πάρη Ανδράλα και Γενικό  Αρχηγό εμένα, το πρώτο που προσπαθήσαμε να  διορθώσουμε ήταν η ηρεμία και να ανεβάσουμε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών , κάτι που το πετύχαμε . Μέχρι πριν από ενάμιση μήνα . Ξαφνικά μπήκαμε σε στάδιο αμφισβήτησης με αφορμή τα παιχνίδια με τους διεκδικητές Εργοτέλη και Ιωνικό. Εμείς κοιτάμε την ιστορία της Προοδευτικής με τους ποδοσφαιριστές μας να τους διακρίνει μόνο η εντιμότητα.»

Και ο Αλέκος Νταβέλης πρόσθεσε: «Θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο κόσμος που βρέθηκε την Κυριακή  στο γήπεδο δεν θα είναι φωτοβολίδα . Θα έρχεται συνέχεια  να στηρίζει την ομάδα και να είναι ο 12ος παίκτης.

Δεν νομίζω να βρεθούν πάλι καλοθελητές που θα πουν ότι η Προοδευτική δεν θα παίξει για την ιστορία της στα 7 εναπομείναντα παιχνίδια. Για να γίνει το κτίσιμο της νέας ομάδας χρειάζεται ηρεμία. Θα πρέπει να παραμείνει ο Νίκος Λεμονής με την συμπαράσταση και άλλων ανθρώπων που να έχουν όραμα για  άνοδο. Να παραμείνει ο Πάρης Ανδράλας που απέδειξε ότι είναι ικανότατος προπονητής και γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα . Φυσικά και οι άξιοι ποδοσφαιριστές μας που με ορισμένες προσθήκες θα μπορέσουν να κάνουν το μεγάλο άλμα . Όσο για μένα έχω δηλώσει ότι είμαι στη διάθεση της ομάδας , να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και πάλι, για το καλό του συλλόγου. Πάντα αφιλοκερδώς»