Βαθμολογία

«Κακό στις ομάδες τους κάνουν»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε στο FL News για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των καταγγελιών των Άρη, ΟΦΗ. Στο αρχείο έστειλε ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου τις καταγγελίες των Άρη, ΟΦΗ για τον πολυσυζητημένο αγώνα μεταξύ της Λαμίας και της Σπάρτης. Οι Θεσσαλονικείς και οι Κρητικοί, μάλιστα, τόνισαν ότι περιμένουν από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League την άμεση κλήση σε απολογία της ομάδας της Φθιώτιδας. Το FL News επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος επανέλαβε ότι δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο η απόφαση να δικαίωνε τις δύο ομάδες και έστειλε μήνυμα στην ομάδα του Ηρακλείου να μάθει να κερδίζει τα πρωταθλήματα μέσα στα γήπεδα.

«Εμείς σαν ΠΑΕ Λαμία δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση», υποστήριξε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και σημείωσε: «Θέλουμε αυτή η υπόθεση να ξεκαθαρίσει το συντομότερο. Από τις συζητήσεις που έχω κάνει με πολλούς νομικούς, μου έχουν μεταφέρει ότι δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να βγει απόφαση υπέρ του ΟΦΗ ή του Άρη».

Σε ερώτηση του FL News σχετικά με τις τοποθετήσεις των νομικών του ΟΦΗ και του Άρη, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανέφερε: «Διακρίνω μία μεγάλη αναστάτωση στον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να μάθει ότι τα πρωταθλήματα κερδίζονται μέσα στα γήπεδα. Δεν μπορείς να κερδίσεις πρωτάθλημα με νομικά τερτίπια και τεχνάσματα. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτή η μανία του κυρίου Φωτάκη να προσπαθεί να αλλάξει τους αθλητικούς νόμους του ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι αυτοί οι χειρισμοί μόνο κακό κάνουν στην ομάδα τους. Την αποπροσανατολίσουν από το αγωνιστικό κομμάτι. Θεωρώ ότι κάνει μεγάλο λάθος σαν νομικός».