Βαθμολογία

Μήνυμα ενότητας στον Ιωνικό

Μήνυμα ενότητας απέστειλε μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση της ομάδας του Ιωνικού λίγες μέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Προοδευτική.

Η διοίκηση της πειραϊκής ομάδας παρά την απογοήτευση από την ήττα από τους "βυσσινί" κάνει κάλεσμα ενότητας σε όλους προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει δυναμικά στον στόχο της ανόδου στην Football League.

Παράλληλα αναφέρει ότι το χρηματικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στους παίκτες της ομάδας θα διαγραφεί σε ενδεχόμενη άνοδο, ενώ παράλληλα θα δοθεί και έξτρα πριμ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Λίγα 24ωρα πέρασαν μετά το χαμένο ντέρμπι με την Προοδευτική και η απογοήτευση είναι μεγάλη για όλους. Η ομάδα στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο για ένα ημίχρονο όμως στην επανάληψη παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και ηττήθηκε.

Η Διοίκηση της ομάδας, επέβαλε ισχυρό χρηματικό πρόστιμο στους παίκτες δεσμευόμενη παράλληλα πως το πρόστιμο θα σβηστεί και θα υπάρξει και έξτρα πριμ στο τέλος της χρονιάς με την επίτευξη της ανόδου!

Ο Ιωνικός, ως μεγάλη ομάδα, οφείλει να ξεπερνάει κάθε δυσκολία που παρουσιάζεται και να επικεντρώνεται στην επόμενη μέρα. Έχοντας εντοπίσει την αιτία για την προβληματική αγωνιστική εικόνα η Διοίκηση βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις για την εξεύρεση νέου προπονητή, το προφίλ του οποίου θα είναι ικανό να προσδώσει την απαραίτητη πυγμή που έχει ανάγκη αυτή την στιγμή ο Ιωνικός.

Παράλληλα, στο πιο κομβικό σημείο της χρονιάς, καλούμε τον κόσμο να βρεθεί δίπλα μας πιο μαζικά και πιο δυναμικά από ποτέ. Ο κόσμος μπορεί να κάνει την διαφορά στους επτά τελικούς που έχουν απομείνει, κι ευελπιστούμε να βρίσκεται δίπλα μας στις κερκίδες!!

Να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι για να διεκδικήσουμε αυτό που το καλοκαίρι ονειρευόμασταν. Την άνοδο, που θα φέρει την ομάδα ένα βήμα πιο κοντά από εκεί που αξίζει να βρίσκεται!

Πανστρατιά!»