Βαθμολογία

Η αποστολής της Εθνικής Νέων για την Elite Round

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Νέων για την Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας.

Ο Λαρισαίος τεχνικός έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για τους αγώνες με την Ουκρανία, την Φινλανδία και τη διοργανώτρια Ολλανδία από τις 23 Μαρτίου μέχρι και τις 28 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά την αποστολή της Εθνικής Νέων αποτελούν οι: Μάριος Σιαμπάνης (ΠΑΟΚ), Κωνσταντίνος Βαλμάς (Παναθηναϊκός), Αλέξανδρος Κατράνης (Ατρόμητος), Δημήτριος Νικολάου (Ολυμπιακός), Στέφανος Ευαγγέλου (Παναθηναϊκός), Ευστάθιος Λάμπρου (Ολυμπιακός), Δημήτριος Λημνιός (Ατρόμητος), Θεόδωρος Μίγγος (Παναθηναϊκός), Σωτήριος Πίσπας (Παναθηναϊκός), Μάριος Βρουσάι (Ολυμπιακός), Κωνσταντίνος Καπετάνος (Παναρκαδικός), Παναγιώτης Ρέτσος (Ολυμπιακός), Σπυρίδων Νάτσος (Ατρόμητος), Ιωάννης Μπαστιάνος (Αστέρας Τρίπολης), Νεμάνια Μιλόγεβιτς (Κουκαρίτσκι), Ανάργυρος Καμπετσής (Ολυμπιακός), Ευάγγελος Παυλίδης (Μπόχουμ), Αντώνιος Φουάσης (Ολυμπιακός).

Η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα φιλοξενηθεί στην Γεωργία (2-15/7/2017) και σε αυτή θα προκριθούν οι επικεφαλής των επτά ομίλων της φάσης Elite.