Βαθμολογία

«Αφήστε μας επιτέλους ήσυχους να κάνουμε την δουλειά μας»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστό, ότι την Τρίτη (14/3) πραγματοποιήθηκαν οι πληρωμές σ΄όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και το τεχνικό επιτελείο, καθώς και η καταβολή των πριμ, εξέδωσε η διοίκηση της Χαλκίδας ζητώντας παράλληλα από τους κακοπροαίρετους «αφήστε μας επιτέλους ήσυχους να κάνουμε την δουλειά μας».

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, σε συνέχεια της χθεσινής δήλωσης του Προέδρου μας κ. Τσαγκάρη και με αποκλειστικό γνώμονα την σωστή ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας, ανακοινώνει τα εξής:

1. Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό, προπονητικό και τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, καλύπτοντας τις μισθοδοσίες Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου καθώς και προπληρώνοντας τον τρέχον μήνα Μάρτιο.

2. Παράλληλα με τους μισθούς, καταβλήθηκαν και τα πριμ για τα δύο διπλά (σε Τρίπολη και Πύλο) που είχε τάξει ο πρόεδρος στους παίκτες.

3. Μετά τη συνάντηση του προέδρου με τους ποδοσφαιριστές μας, ανακοινώθηκε και νέο πριμ σε περίπτωση διπλού στην επόμενη έξοδό μας στο Άργος.

4. Παράλληλα με τους μισθούς, καταβλήθηκε και το περίπου 50% των οφειλών προς τρίτους καθώς και όλα τα τρέχοντα έξοδα για τη συντήρηση της ομάδας.

Τέλος, σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, σας παρακαλούμε πολύ (i) οι κακοπροαίρετοι να μας αφήσετε επιτέλους ήσυχους να κάνουμε τη δουλειά μας γιατί ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ και (ii) οι καλοπροαίρετοι να μας στηρίξετε πραγματικά και με όλες σας τις δυνάμεις, ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας!»