Βαθμολογία

Ξάνθης: «Κλατάρισε ο Τζήμας, αν έρθει ο Πάτσης...»

Προβληματική είναι η φετινή σεζόν της Νίκης Βόλου και αυτό αποτυπώνεται από τη βαθμολογία έως τι συμβαίνει στην καθημερινότητα με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν απεργία και να διαμαρτύρονται για τα χρήματα που τους οφείλονται.

Ο Γιάννης Ξάνθης πήρε θέση μέσω του «Blue Heart» και ξεκαθάρισε πως το πρόβλημα είναι οικονομικό. Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής είπε πως ο Τζήμας δεν μπορεί να βοηθήσει και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Πάτση. Αναλυτικά:

«Όταν έφυγα έκανα μία δήλωση και είναι γραμμένο στα πρακτικά ότι έβαλα γύρω στις 20.000 ευρώ στη Νίκη για το ποδοσφαιρικό τμήμα και πως αυτά τα κάνω δωρεά και φεύγω. Τα χρέη εκείνη τη στιγμή στη Νίκη ήταν 3.200 στην εφορία. Αυτό μπορεί να το βεβαιώσει ο λογιστής. Για το ρεύμα δεν έχω καμία σχέση, γιατί δεν ήμουν εγώ, όσο “έτρεχε” το ρεύμα, γιατί το είχαν κόψει τέλος Σεπτεμβρίου. Πήγα εγώ με την κ. Κοκκινάκη και κάναμε τη σύνδεση και έκτοτε δεν πληρώθηκε κανένας λογαριασμός. Οπότε τι ψάχνουμε να βρούμε, ποιος φταίει; Αυτό που σας λέω είναι 1000% αλήθεια.

Πέρσι στο ποδόσφαιρο είχαμε προβλήματα, φέτος έχουμε προβλήματα. Γιατί τα έχουμε; Τι λείπει από τη Νίκη; Λείπουν τα χρήματα. Γιατί, όταν είπα ότι η Νίκη θέλει ισχυρούς ανθρώπους, έπεσαν να με φάνε. Πάντα λείπουν και θα λείπουν τα χρήματα και το έχω διαπιστώσει. Δεν μπορείς να έχεις ένα συμβούλιο 15μελες και να μην έχουν τα μέλη μία σχετική οικονομική ευχέρεια, να μπορούμε να βάζουμε από 500-1000 ευρώ, όταν χρειάζεται να βοηθήσουμε. Η Νίκη δεν έχει πλούσιους φιλάθλους.

Γιατί συζητάμε συνέχεια για τον Τζήμα και τον Ερασιτέχνη; Το οικονομικό δεν είναι το πρόβλημα; Ο Τζήμας κλατάρισε, δεν έχει φράγκο. Πείτε αλήθειες. Κλατάρισε, γιατί δεν έχει τη δυνατότητα και δεν τον στήριξαν. Τι καθόμαστε και συζητάμε; Τα προβλήματα θα διαιωνίζονται.

Έτσι που είναι τα πράγματα, δε με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με τα διοικητικά, αλλά ούτε και στη συνέλευση να πάω. Εκείνο που με ενδιαφέρει και είναι ξεκάθαρο είναι πως αν έρθει ο Αντρέας (σ.σ. Πάτσης), γιατί αυτά τα νούμερα για τα οποία μιλάμε είναι ελάχιστα για τα δεδομένα του Αντρέα, μπορεί να την τρέξει την ομάδα, βοηθώντας τον κι εμείς. Αλλιώς δε με ενδιαφέρει το θέμα Ερασιτεχνική Νίκη και τα προεδριλίκια.

Κι αυτό θα το κάνω ως θυσία, για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Το συμβούλιο θέλει κάποια άτομα σε σχετικά καλή κατάσταση να μπορούν να συμμετέχουν και να βγαίνουν τα έξοδα του Ερασιτέχνη και να μπορούν να βοηθούν το ποδόσφαιρο. Ο Ερασιτέχνης βοήθησε καθόλου φέτος το ποδόσφαιρο; Δε θυμάμαι μία φορά που να πήγα στο Δ.Σ. και να μην έβαλα χρήματα. Κάποια στιγμή όμως ο ένας δυσανασχετεί. Δεν είναι λογικό;

Για να ασχοληθώ, θέλω εγγυήσεις ότι θα πάρει κάποιος την ομάδα και θα την πάει ψηλά». Σε ερώτηση, επειδή και ο Ανδρέας Πάτσης έχει εκφραστεί θετικά για τον ίδιο, αν θα γίνει τελικά ο "γάμος", ο κ. Ξάνθης απάντησε: «Είμαστε πολύ κοντά».