Βαθμολογία

Η γιορτή του λαρισινού ποδοσφαίρου (PICS)

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ΕΠΣΛ ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Δωτιέα Αγιάς πραγματοποιήσε σήμερα η επιτροπή της ΕΠΣΛ.

Η γιορτή του λαρισινού ποδοσφαίρου θα γίνει την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 15:15 στο Αλκαζάρ και σήμερα είχαμε το τελετουργικό με τις καθιερωμένες συνεντεύξεις τον εκπροσώπων των δυο ομάδων, των προπονητών τους και των αρχηγών των δυο φιναλίστ.

Η διαδικασία ξεκίνησε με τις ευχές του προέδρου της ΕΠΣΛ Ζήση Γρηγορίου, συνεχίστηκε με τον ταμεία της Ένωσης Νίκο Δημερά, ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήραν κατα σειρά οι εκπρόσωποι των ομάδων, οι προπονητές και οι αρχηγοί.

Φυσικά το athleticlarissa βρέθηκε εκεί και κάλυψε το γεγονός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενόψει του τελικού ο οποίος από φέτος θα έχει την δυνατότητα ψήφισης του κορυφαίου παίκτη (MVP) από τους εκπροσώπους του τύπου.

Μάλιστα σε ερώτηση γιατί ενώ ο τελικός τα προηγούμενα χρόνια διεξαγόταν με τεράστια επιτυχία στο AEL FC ARENA που είναι από τα κορυφαία γήπεδα στην Ελλάδα και φέτος διεξάγεται στο Αλκαζάρ η απάντηση ήταν ότι τα έξοδα ήταν πολλά για τις δυο ομάδες και με την σύμφωνη γνώμη τους αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ο τελικός στο Αλκαζάρ.

Ζήσης Γρηγορίου (Πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας)

«Καλησπέρα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και στους δυο φιναλίστ. Ένας θεσμός κλασικός, αλλά για την Λάρισα ιδιαίτερος καθώς είναι μια γιορτή στην οποία βρίσκεται πολύς κόσμος όπως και πέρσι. Ένας τελικός ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες τον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Δωτιέα Αγιάς, εμείς ως Ένωση ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι να το χαρούν οι φίλαθλοι και ο καλύτερος να κερδίσει. Να γίνουν από όλους όσο γίνεται λιγότερα λάθη και επειδή και ο καιρός θα είναι καλός θα πρέπει οι φίλαθλοι να τιμήσουν με την παρουσία τους τον τελικό. Θεωρώ δεν θα γίνει κάτι που να μην τιμά το ερασιτεχνικό καθώς και οι παράγοντες έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά για αυτό. Εύχομαι έναν ωραίο τελικό και να κερδίσει ο καλύτερος. Καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες».

Νίκος Δημεράς (Ταμίας της ΕΠΣ Λάρισας)

«Καλησπέρα. Με δυο κουβέντες θα αναφερθώ να έχουμε έναν καλό τελικό χωρίς τραυματισμούς. Μια διοργάνωση που ξεκίνησε φέτος με 64 ομάδες και μέσα στην πορεία στους ομίλους και στα νοκ άουτ δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και φτάσαμε στον τελικό με τις δυο ομάδες τον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Δωτιέα Αγιάς. Τυπικά γηπεδούχος του τελικού θα είναι ο Αχιλλέας που θα έχει την θύρα 4 και τον πάγκο μπροστά της εν λόγω θύρας, ενώ ο Δωτιέας θα έχει την θύρα 2 και τον πάγκο μπροστά της. Τα εισιτήρια θα είναι 5 και 10 ευρώ και εύχομαι στις δυο ομάδες καλή επιτυχία και στο κόσμο να έρθει να απολαύσει το παιχνίδι».

Χρήστος Τσαπραΐλης (Εκπρόσωπος της διοίκησης του Αχιλλέα Φαρσάλων)

«Καλησπέρα και από μένα. Μετά την διεξαγωγή των αγώνων του κυπέλλου φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής και εύχομαι και ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων, να το χαρούν όλοι οι φίλαθλοι και οι ποδοσφαιριστές και να μην έχουμε παρατράγουδα. Εμείς από την πλευρά μας ελπίζουμε να τα καταφέρουμε μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι, ο καλύτερος να κερδίσει καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες».

Τάκης Παραφέστας (Προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων)

«Καλησπέρα. Καταρχήν να συγχαρώ τις δυο ομάδες που συμμετέχουν στον τελικό και είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας με ανάλογη ιστορία να τις συνοδεύει. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, εμείς από την πλευρά μας παίζουμε για τρίτη σερί χρονιά στον τελικό και πιστεύω σε αυτό που λέει ο λαός τρίτη και φαρμακερή. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, δεδομένη η ποιότητα και των δυο ομάδων και πιστεύω θα είναι πόλος έλξης ο τελικός. Πρέπει να έρθει ο κόσμος να στηρίξει τις προσπάθειες του ερασιτεχνικού ποδοσφαρίου και συμφωνώ με τον κ. Γρηγορίου ότι η Ένωση μας είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Πλέον και με τις δύσκολες εποχές πρέπει να ρίξουμε τις βάσεις στο ερασιτεχνικό και καλώ τον κόσμο να έρθει να στηρίξει το ερασιτεχνικό λαρισινό ποδόσφαιρο που το έχει ανάγκη η πόλη. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς παρεκτροπές και οτιδήποτε άλλο».

Κώστας Νεμπεγλέρας (Αρχηγός του Αχιλλέα Φαρσάλων)

«Καλησπέρα και από μένα. Μια γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, εύχομαι να έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο και εμείς με την παρουσία μας να τον κάνουμε με τον τρόπο παιχνιδίου μας να ευχαριστηθεί το παιχνίδι. Σε τέτοια ματς όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα κατακτήσει και το κύπελλο. Πιστεύω ως ομάδα θα δείξουμε το καλό πρόσωπο που έχουμε παρουσιάσει και θα φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου».

Γρηγόρης Γουργιώτης (Πρόεδρος του Δωτιέα Αγιάς)

«Καλησπέρα και από μένα. Φτάσαμε στον τελικό όπου βρίσκονται δυο μεγάλες και ιστορικές ομάδες του νομού, εύχομαι να δούμε ένα πολύ καλό αγώνα σε αθλητικά πλαίσια ο καλύτερος να κερδίσει και πιστεύω θα είναι ένας πολύ ωραίος τελικός. Καλώ τον κόσμο, ειδικά της ομάδας μου να έρθει στο γήπεδο και να τιμήσει τον τελικό με την παρουσία του».

Δημήτρης Μπουκουβάλας (Προπονητής του Δωτιέα Αγιάς)

«Καλησπέρα και από μένα. Οι δυο καλύτερες ομάδες του τοπικού βρίσκονται αντίπαλες στον τελικό. Εύχομαι να γίνει ένας καλός τελικός με ωραίο θέαμα που το έχει ανάγκη ο κόσμος για να ξεφύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ένα παιχνίδι διαφορετικό από κάθε ματς πρωταθλήματος, πιστεύω είμαστε καλά προετοιμασμένοι, έχουμε οικογενειακό κλίμα και όταν βλέπω τους παίκτες να φεύγουν από την προπόνηση με χαμόγελο δεν μπορείς παρά να είσαι ικανοποιημένος. Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε να είμαι πρώτη φορά εδώ, ελπίζω κάποια στιγμή να φτάσω τον κ. Παραφέστα σε συμμετοχές τον οποίο είχα προπονητή στο παρελθόν και τον εκτιμώ απεριόριστα».

Βασίλης Ντακούλας (Αρχηγός του Δωτιέα Αγιάς)

«Καλησπέρα και από μένα. Μια γιορτή για το λαρισινό ποδόσφαιρο, οι δυο πιο ισχυρές ομάδες που δίκαια βρίσκονται στον τελικό. Εμείς πάμε για δεύτερη φορά στο τελικό, θέλουμε το κύπελλο, πάμε να το πάρουμε και διψάμε για να το κατακτήσουμε. Το θέλουμε πάρα πολύ για το χωριό της Αγιάς και καλώ όλο τον κόσμο να βρεθεί στην γιορτή του ποδοσφαίρου και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Η όλη διαδικασία έκλεισε με αναμνηστικές φωτογραφίες των εκπροσώπων των ομάδων, των δυο προπονητών και των δυο αρχηγών.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ