Βαθμολογία

Με επιτυχία η αιμοδοσία του Απόλλων Σμύρνης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η αιμοδοσία που διοργάνωσε την Κυριακή (12/3) η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης σύμφωνα και με τα λεγόμενα της «Αναγέννησης Απόλλων».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα Τροπαίων του «Γ. Καμάρας», η Εθελοντική Αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος Όλων των Απολλωνιστών.

Η Αιμοδοσία πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά και αποτελεί τον πλέον περήφανο και πραγματικά αναγκαίο θεσμό της οικογένειας του Απόλλωνα. Συνδιοργανώθηκε από την «Αναγέννηση», τον Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης και το Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Συλλόγου, με την εξαιρετική συνεργασία, όπως όλα αυτά τα χρόνια, της κινητής μονάδας Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Ελπίς».

Στα χρόνια ύπαρξης της η Τράπεζα Αίματος Όλων των Απολλωνιστών έχει διαθέσει περισσότερες από 120 φιάλες αίματος σε όσους Απολλωνιστές έχουν χρειαστεί τη βοήθειά της. Σήμερα, αποτελεί μία από τις πλέον δυνατές Τράπεζες Αίματος του Νοσοκομείου και αυτό αποτελεί τιμή για όλους εμάς την οικογένεια του Απόλλωνα.

Μαζί με τις ευχαριστίες μας προς όλες τις αιμοδότριες και προς όλους τους αιμοδότες της 8ης Αιμοδοσίας να τονίσουμε πως όποια και όποιος δεν μπόρεσε, για διάφορους λόγους, να συμμετάσχει στην αιμοδοσία μπορεί να δώσει αίμα στις αιμοδοσίες του νοσοκομείου «Ελπίς», δηλώνοντας πως δίνει για την Τράπεζα Αίματος «Απόλλων Αναγέννηση».