Βαθμολογία

Η ώρα του Τσάμπιονς Λιγκ και όχι του... Survivor!

Με δύο πολύ ενδιαφέρουσες ρεβάνς «επιστρέφει» και πάλι στη ζωή μας το Τσάμπιονς Λιγκ. Το αποψινό (14/3) μενού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, περιλαμβάνει την αναμέτρηση της Γιουβέντους, η οποία αναμένεται να καθαρίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα επί της Πόρτο, ενώ στο Λέστερ – Σεβίλλη όλα παίζονται μετά το 2-1 του πρώτου ματς υπέρ των Ανδαλουσιάνων.

Στο Τορίνο ο τεχνικός της «Γηραιάς Κυριάς» ζήτησε από από τους παίκτες του να επαναλάβουν την εμφάνιση που είχαν κάνει κόντρα στην Πόρτο για να μην προκύψουν εκπλήξεις. Ο Στουράρο έμεινε εκτός λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ ο Κιελίνι θεωρείται αμφίβολος λόγω τραυματισμού.

Ο τεχνικός της Πόρτο, Νούνο Εσπίριτο Σάντο τόνισε ότι οι «Δράκοι» πήγαν στην Ιταλία πεπεισμένοι ότι μπορούν να καλύψουν το εις βάρος τους σκορ από το πρώτο παιχνίδι. Μοναδική απουσία για την πορτογαλική ομάδα αυτή του Τέλες που είναι τιμωρημένος.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Λέστερ υποδέχεται τη Σεβίλλη με τις «Αλεπούδες» να παραμένουν ζωντανές έπειτα από την ήττα με 2-1 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Το εκτός έδρας γκολ στην Ανδαλουσία έδωσε ελπίδες στη Λέστερ, κάτι στο οποίο στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γκρεγκ Σέξσπιρ, που ανέλαβε το τιμόνι μετά την αποχώρηση του Ρανιέρι.

Ο Χόρχε Σαμπάολι στη Σεβίλλη γνωρίζει πως η αναμέτρηση κάθε άλλο παρά εύκολη είναι για την ομάδα του, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Μεντί απουσιάζει για τη Λέστερ, ενώ στο στρατόπεδο της Σεβίλλης είναι τραυματίας και δεν ταξίδεψε στο Λέστερ ο Τρεμουλινάς.