Βαθμολογία

Ευχαριστίες της ΠΑΕ ΑΕΛ σε Πανιώνιο

Ανακοίνωση προς την ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε σήμερα (13/3) η ΠΑΕ ΑΕΛ και στην οποία ευχαριστεί την διοίκηση και την πλειονότητα των οπαδών για την φιλοξενία στην αναμέτρηση.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Πανιώνιος αποτελεί μια ιστορική ομάδα και είναι από τις ελάχιστες πλην του ΠΟΚ και του ΠΑΟΚ με τίτλους και διακρίσεις, ενώ εύχεται να πετύχει φέτος την έξοδο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Με την παρούσα η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες της στη διοίκηση και την συντριπτική πλειονότητα των οπαδών, για την φιλοξενία που απολαύσαμε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον ιστορικό Πανιώνιο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Πανιώνιος είναι από τις ελάχιστες εκτός του ΠΟΚ και του ΠΑΟΚ ομάδες, που έχουν κατακτήσει τίτλους και οι συμπεριφορές αυτές είναι αυτονόητες.

Επιφυλασσόμαστε τη νέα χρονιά να ανταποδώσουμε με καλύτερο ακόμη τρόπο. Ευχόμαστε στην ΠΑΕ Πανιώνιος να καταφέρει να κερδίσει την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά και ό,τι καλύτερο.

Παράλληλα υπήρξε και σχετική ευχαριστήρια προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια ο οποίος ευχαρίστησε τον Νίκο Ζαμάνη και τον Χρήστο Δάρα για την φιλοξενία και τόνισε ότι στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης αισθάνεται σαν στο σπίτι του.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια:

"Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Ζαμάνη, τον Χρήστο Δάρα και όλη την οικογένεια του Πανιωνίου για την υπέροχη φιλοξενία που προσωπικά απήλαυσα και θέλω να τονίσω ότι σ' αυτό το γήπεδο διαχρονικά αισθάνομαι σαν το σπίτι μου".