Βαθμολογία

Αγκάνοβιτς: «Ευρώπη με την ΑΕΛ»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή «ΑΕΛ παντού και πάντα» με τον Χρήστο Τσούμαρη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Αντνάν Αγκάνοβιτς.

Ο Κροάτης μέσος έκανε αναφορά στην φάση της αποβολής του στην Νέα Σμύρνη λέγοντας ότι προσπάθησε να απωθήσει τον Ρισβάνη για να μην εμπλακεί με τον Ντέλετιτς και τόνισε ότι έπρεπε να δεχτεί μεν κάρτα, αλλά κίτρινη όχι κόκκινη.

Ο 30χρονος άσος τόνισε ότι το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό και άπαντες είναι αισιόδοξοι για τον στόχο της παραμονής, ενώ ανέφερε ότι μέσα στους στόχους του είναι να παίξει στην Ευρώπη με την φανέλα των "βυσσινί".

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Αγκάνοβιτς:

Σε ερώτηση για την φάση της αποβολής του στην Νέα Σμύρνη σχολίασε:

«Εγώ ήθελα να προστατέψω τον συμπαίκτη μου τον Ντέλετιτς και προσπάθησα να τραβήξω τον Ρισβάνη για να μην γίνει συμπλοκή και μην χτυπήσει τον Μίλος. Για το λόγο αυτό έβαλα το χέρι μου να τραβήξω τον παίκτη του Πανιώνιου».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί δίκαια την αποβολή του είπε:

«Ήταν για κίτρινη κάρτα όχι για κόκκινη. Δεν προσπάθησα να χτυπήσω τον αντίπαλο απλώς να τον απωθήσω για να μην έχουμε περαιτέρω εξελίξεις. Πιστεύω ήταν κίτρινη και όχι κόκκινη».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι θα μείνει η μια αγωνιστική ή αν φοβάται μην αυξηθούν ανέφερε:

«Πιστεύω ότι όταν οι αρμόδιοι δουν το βίντεο θα διαπιστώσουν ότι δεν είναι για παραπάνω αγωνιστικές και πιστεύω θα παραμείνει η μικρότερη δυνατή ποινή, δηλαδή μια αγωνιστική».

Σε ερώτηση για την άσχημη εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο είπε:

«Εμείς μπήκαμε καλά στο παιχνίδι είχαμε ευκαιρίες στην αρχή, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά είχαμε την ευκαιρία στο τέλος για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για το πως είναι το κλίμα στην ομάδα και τι βλέπει για την συνέχεια δήλωσε:

«Ξέραμε ότι παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, με τον δεύτερο της βαθμολογίας πιστεύω ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά στην συνέχεια η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της παραμονής. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή, το κλίμα επίσης πολύ καλό και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο που με έφερε στην ΑΕΛ».

Σε ερώτηση για το αν έχει προσαρμοστεί και αν έχει διάθεση να παραμείνει στην ομάδα ανέφερε:

«Ναι και μάλιστα έχω μεγάλα σχέδια για την ΑΕΛ πέρα από την παραμονή της ομάδας, αλλά και την δική μου. Θέλω του χρόνου να παίξω Ευρώπη με την φανέλα της ΑΕΛ».

Τέλος για το αν θα ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο είπε:

«Κάνω κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στα τρία ματς που έχουμε ακόμα εντός έδρας, τους χρειαζόμαστε καθώς από αυτούς παίρνουμε δύναμη και τους θέλουμε δίπλα μας για να πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ