Βαθμολογία

«Rangers»: «Στηρίζουμε την Διοίκηση, Καλοπήτα παραιτήσου»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνουν γνωστή την στήριξη τους προς την Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας, ζητώντας παράλληλα την παραίτηση του Ηλία Καλοπήτα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, τον οποίο και χαρακτηρίζουν ως ανεπιθύμητο, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού «Rangers» με αφορμή την ήττα των «κυανόλευκων» στο χτεσινό ντέρμπι από την Προοδευτική.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κόσμος του Ιωνικού μετά την ντροπιαστική ήττα στον Κορυδαλλό ΑΠΑΙΤΕΙ την απομάκρυνση του προπονητή.

 Η απαράδεκτη αγωνιστική εικόνα της ομάδας ΔΕΝ μπορεί  πλέον να κουκουλώνεται με την δικαιολογία ότι είμαστε πρώτοι. Καλοπήτα είσαι ανεπιθύμητος, παραιτήσου αν έχεις λίγη αξιοπρέπεια.

Σύσσωμος ο κόσμος του Ιωνικού όμως, ΣΤΗΡΙΖΕΙ την Διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα τους Αποστόλου, Σιακάρα (ο άνθρωπος που έχει βρεθεί τρία χρόνια δίπλα στην ομάδα σε δύσκολες στιγμές), Κουγιτέα και θα συνεχίσει να τους στηρίζει μέχρι το τέλος.

Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα. Υπάρχει πολύς δρόμος και θα πρέπει η Διοίκηση να φερθεί ανάλογα στους παίκτες για την αγωνιστική συμπεριφορά τους. Να τραβηχτούν αυτιά και να πέσουν πρόστιμα για το σημερινό (σ.σ.χτεσινό) χάλι.

Συνεχίζουμε μαζί ενωμένοι!

Υ.Γ. Καλοπήτα πάρε δρόμο!

Υ.Γ. 2 Στα του παιχνιδιού θα αναφερθούμε αναλυτικά σύντομα.»