Βαθμολογία

Κόλτσης: «Είμαστε δίκαια πρώτοι»

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας φιγουράρει μόνη της η Λαμία, η οποία το απόγευμα της Κυριακής (12/3) έκαμψε την αντίσταση της Καλλονής με 4-0 και εκμεταλλεύτηκε έτσι με τον καλύτερο τρόπο την γκέλα του Απόλλωνα Σμύρνης στο Αίγιο.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Κόλτσης είπε πως η ομάδα του είναι η καλύτερη στην κατηγορία από τη στιγμή που έχει την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στην Καλλονή.

Αναλυτικά: «Άλλη μία νίκη για την ομάδα μας. Άλλοι τρεις πολύτιμοι βαθμοί στην προσπάθεια που κάνουμε. Όλα τα ματς πριν την έναρξη είναι δύσκολα. Σήμερα μπήκαμε αποφασισμένοι και το παιχνίδι τελείωσε από το πρώτο μισάωρο. Αν δεν κάνω λάθος μετά το σημερινό ματς είμαστε η ομάδα με την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα, η ομάδα που κατά πολλούς παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία, είμαστε δίκαια στην πρώτη θέση και νομίζω ότι όλα αυτά τα στοιχεία που ανέφερα μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι ότι και στο τέλος θα είμαστε στην πρώτη θέση. Καλή συνέχεια στην Καλλονή. Δεν ξεχνάμε κι εγώ και ο κόουτς τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε. Εύχομαι πραγματικά να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους».

Ο Μίλος Τζόκιτς είπε: «Ήταν μία σημαντική νίκη. Σκοράραμε γρήγορα δύο γκολ και μετά κάναμε το παιχνίδι μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι, γιατί είμαστε πρώτοι πλέον. Έχουμε κρίσιμα ματς στην πορεία. Είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε καλή χημεία και είμαστε μέσα στον στόχο. Ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».