Βαθμολογία

Η μπίλια έκατσε στο «Χ», Βούναινα - Δαμασιακός 1-1

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η σημερινή (12/3) αναμέτρηση των Βουναίνων με τον Δαμασιακό για την 23η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ. Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο τελικό 1-1 με τον Δαμασιακό να φτάνει τους 38 βαθμούς και τα Βούναινα να έχουν έναν λιγότερο στην προσπάθεια τους για την τρίτη προνομιούχο θέση που δίνει την άνοδο στην Α' ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν μόλις στο 2' με την ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου να προσπαθεί στην συνέχεια για το 1-1 δίχως όμως αποτέλεσμα, όμως στην επανάληψη συνέχισε την πίεση και δικαιώθηκε στο 75' με την ισοφάριση, ενώ είχε ευκαιρία και για την ολική ανατροπή.

Μόλις στο 1' η πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης με το σουτ του Κοτρώτσιου από πλευράς Βουναίνων αποκρούει ασταθώς ο Μιγδάνης με τον παίκτη των γηπεδούχων να γίνεται πάλι κάτοχος της μπάλας και να πασάρει στον Πρικασάρου που σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Δαμασιακός έφτασε στο 0-1 όταν ο Λούτσος έκανε μπαλιά από το χώρο του κέντρου προς τον Ντόκο που με ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Ζεϊμπέκη ανοίγοντας το σκορ.

Τα Βούναινα προσπάθησαν να απαντήσουν και στο 11' από εκτέλεση κόρνερ του Τσαπράζη με τον Γκομοσίδη να γίνεται κάτοχος της μπάλας να πιάνει την βολίδα με τον Μιγδάνη να αποκρούει ασταθώς και στην συνέχεια το σουτ του ίδιου κόντραρε στα σώματα των παικτών του Δαμασιακού.

Στο 27' από εκτέλεση κόρνερ του Τσαπράζη ο Σπανός έκανε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία του Δαμασιακού, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Πρισακάρου στο 38' επίσης από εκτέλεση κόρνερ του Τσαπράζη και το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στην επανάληψη και στο 75' έφεραν το ματς στα ίσια όταν ο Τσανάς με ωραία κούρσα από τα αριστερά πέρασε όλη την άμυνα, έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του Μιγδάνη και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

Μετά την ισοφάριση το παιχνίδι έγινε ρώσικη ρουλέτα με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω χωρίς όμως αποτέλεσμα με τους γηπεδούχους να απειλούν με την ολική ανατροπή στο 87' όταν ο Σπανός από κοντά απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτησία: Δριστέλλας (Μακρής, Ντελέζος).

Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Κοτρώτσιος, Δεσπόπουλος, Χριστοδούλου Κ., Χατζιηλιάδης Γ., Μερτζανίδης, Γκομοσίδης (49' Καζάνι Γ.), Τσανάς, Σπανός (91' Μουτσάνας), Πρισακάρου (67' Κουτής), Τσαπράζης Στ.

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Μπακαΐμης, Μόκας, Λέτσιος Κ. (λ.τ. 60' Οικόνομου), Τσιάλτας, Ντόκος, Τιούτιος, Καρατζόλης, Ραπτοτάσιος (87' Λέτσιος Γ.), Λούτσος, Λέτσιος Σ. (46' Δούκας).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ