Βαθμολογία

Πέντε κίτρινες, πέμπτη αποβολή

Με άδεια χέρια επέστρεψε στην Λάρισα η ΑΕΛ η οποία γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο με 1-0 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την 24η αγωνιστική της Super League.

Για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη η χθεσινή (11/3) αναμέτρηση περιείχε πέντε κίτρινες κάρτες, αλλά παράλληλα και την πέμπτη αποβολή παίκτη της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα.

Την κίτρινη κάρτα του Ζαχαριάδη αντίκρισαν οι Λελογκονόλο Μασαλέσα, Οουσού Κόντορ, Νίκος Αναστασόπουλος, Νίκος Γκόλιας και Μίλος Ντέλετιτς, ενώ την κόκκινη αντίκρισε ο Αντνάν Αγκάνοβιτς.

Ο Αγκάνοβιτς μετά την αποβολή του χάνει σίγουρα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και μένει να δούμε αν θα τιμωρηθεί και σε επόμενα παιχνίδια των "βυσσινί", ενώ τις τέσσερις συμπλήρωσε ο Νίκος Αναστασόπουλος.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Έλληνας άσος θα χρειαστεί να δηλωθεί σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια τα οποία είναι Παναιτωλικό (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), Αστέρας Τρίπολης (εντός) και Ατρόμητο (εκτός).

Τις έξι κίτρινες κάρτες έφτασε ο Ντέλετιτς, ενώ μια λιγότερη έχει ο Γκόλιας. Πλέον στο όριο είναι ο Μασαλέσα που έχει τρεις, ενώ για τον Κόντορ αυτή η κάρτα ήταν η παρθενική.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες των παικτών της ΑΕΛ:

Φατιόν: 7

Φάρκας: 7

Ντέλετιτς: 6

Γιοβάνοβιτς: 5

Ναζλίδης: 5

Γκόλιας: 5

Ρέντζας: 4

Αναστασόπουλος: 4

Ικάουνιεκς: 3

Μασαλέσα: 3

Θεοδωρόπουλος: 2

Βαρέλα: 2

Αβραάμ: 2

Αγκάνοβιτς: 2

Κουτσιανικούλης: 1

Ξενοδόχοβ: 1

Γκαγιέχο: 1

Καπός: 1

Γκουλουζάντε: 1

Ρέγες: 1

Κόντορ: 1

Αναλυτικά και οι κόκκινες:

Ουρτάδο: 1

Γιοβάνοβιτς: 1

Ντοντό: 1

Ντέλετιτς: 1

Αγκάνοβιτς: 1