Βαθμολογία

Ατομικό για τρεις, αύριο εκτίμηση για Μασαλέσα

Στην βάση της επέστρεψε η ΑΕΛ η οποία χτες (11/3) γνώρισε την ήττα στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με 1-0 για την 24η αγωνιστική της Super League.

Η σημερινή (12/3) μέρα για τους "βυσσινί" περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον αθηναϊκό σύλλογο, ενώ όσοι δεν έπαιξαν έκαναν δίτερμα με την κ-20, της οποίας το παιχνίδι αναβλήθηκε και σύσσωμη η αποστολή βρέθηκε στην Νέα Σμύρνη για την παρακολούθηση της αναμέτρησης.

Όσον αφορά τα μέτωπα των τραυματιών ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ξενοδόχοβ, Αβραάμ και Ρέντζας κάτι που θα πράξουν και την αυριανή (13/3) μέρα παρότι υπάρχει ρεπό. Αντίθετα κανονικά γυμνάστηκε ο Κουτσιανικούλης, ενώ ο Μασαλέσα που έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική, δεν προπονήθηκε και αύριο θα γίνει η οριστική εκτίμηση της κατάστασης του μετά και τις σχετικές εξετάσεις. Εκτός φυσικά είναι πάντα οι Ντοντό και Τικίτο.

Στον σαββατιάτικο (18/3 17:15) αγώνα με τον Παναιτωλικό επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Φατιόν και Φάρκας, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η ποινή του Αγκάνοβιτς λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση. Εξάλλου τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Νίκος Αναστασόπουλος και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του.

Τέλος όπου προείπαμε αύριο (13/3) υπάρχει ρεπό, ενώ η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την Τρίτη 14 Μαρτίου με πρωινή προπόνηση στις 11:00 και με την οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.