Βαθμολογία

Ευχαριστημένος με το «Χ» ο Σπανός

Στο εντός έδρας 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης έμεινε ο Παναιγιάλειος και ο Δημήτρης Σπανός δεν έκρυψε στη συνέντευξη Τύπου ότι τον ικανοποίησε ο βαθμός της ισοπαλίας.

Ο προπονητής των «μελανόλευκων» χαρακτήρισε ομάδα Σούπερ Λίγκας την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενώ υπογράμμισε ότι οι Αιγιώτες δεν πρόκειται να κινδυνεύσουν αναφορικά με την παραμονή τους στη Β' Εθνική.

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για εμάς αφού ξέραμε πως δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα με επιθετικό τρόπο. Το βασικό πλάνο για εμάς ήταν να βρούμε μια αντεπίθεση ώστε να μπορέσουμε να σκοράρουμε, όπως το έχουμε κάνει σε πολλά παιχνίδια εδώ μέσα με καλύτερους αντιπάλους. Εμείς είχαμε συγκέντρωση και σταθήκαμε και λίγο τυχεροί, αλλά στο ποδόσφαιρο αν δεν έχεις και λίγο τύχη δεν μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις.

Θεωρώ ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, ίσως όχι και στις ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο ήταν καλύτερος ο Απόλλων. Εμείς σε όλο το παιχνίδι ψάχναμε μια τελική πάσα για γκολ που δεν ήρθε, αν εξαιρέσουμε στο τέλος τη φάση του Ιβάνκο που δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε.

Δεν μπορώ να μην πω ότι σήμερα αντιμετωπίσαμε μια ομάδα Σούπερ Λιγκ που δεν παίζεται από τις άλλες ομάδες της κατηγορίας. Ο πόντος για εμάς σήμερα ήταν καλός.

Συνεχίζουμε με ό,τι προβλήματα έχουμε, με τραυματισμούς και με τιμωρίες, για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η εικόνα της ομάδας δείχνει πως δεν θα κινδυνεύσει. Δεν μιλάω για τους βαθμούς, αλλά για την εικόνα», δήλωσε ο Σπανός.