Βαθμολογία

Ισοπαλία με παράπονα για τον Αμπελωνιακό

Πουρνάρι και Αμπελωνιακός «μοιράστηκαν» βαθμούς μετά από την μεταξύ τους αναμέτρηση, που έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1.

Ο Αμπελωνιακός εκτός από το ένα γκολ που μέτρησε κατάφερε να πάρει την ισοπαλία, ένω του ακυρώθηκαν τρία γκολ ως οφσάιντ. Η διοίκηση του Αμπελωνιακού διαμαρτύρεται έντονα και ο πρόεδρος του κ. Θάνος Κουτσούκης, έγραψε ανακοίνωση στην οποία  αναφέρει τι ακριβώς έγινε.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο μέρος ο Αμπελωνιακός είχε την υπεροχή. Στο 30΄το γκολ του Ιωαννίδη ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 44' προηγήθηκε το Πουρνάρι με το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Αμπελωνιακός είχε την υπεροχή. Ακολούθησαν ευκαιρίες χαμένες με Ψύρρα, Λιάκο και Κόλα. Στο 55' ακυρώθηκε το δεύτερο γκολ ως οφσάιντ με τον Πατρίκου.

Στο 70'΄μέτρησε εν τέλει το γκολ του Ψύρρα με σουτ έξω από την περιοχή. Ακολούθησε μια ολιγόλεπτη διακοπή στο 70' με αψιμαχίες των φιλάθλων σε ένα φάουλ του αγώνα, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν καθυστερήσεις στο τέλος της αναμέτρησης. Το τελευταίο γκολ που ακυρώθηκε ήταν στο 85'΄με το σουτ του Πατρίκου.

Δείτε τη σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε ο Αμπελωνιακός:

Γιάννης Παπαδημητρίου: Βραζιτίκος Αλεξόπουλος (84' Αποστόλου), Κωτούλας, Παυλίδης (60' Μαυρίδης), Μεσημέρης (46' Λιάκος), Δαλακώνης, Κόλα, Τσετιροκλής, Πατρίκου, Ψύρρας , Ιωαννίδης