Βαθμολογία

Η νίκη ήταν για τον Δωτιέα...

Ο Δωτιέας Αγιάς πανηγύρισε την εντός έδρας νίκη κόντρα στον Αετό Μακρυχωρίου με σκορ 3-1.

Στο 17' ο Μπόντε είχε οριζόντιο δοκάρι. Στο 30' και το 38΄ ο Μαλάκος είχε δύο καλά σουτ, τα οποία πέρασαν άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή στο 38' όταν ο Φουσίκας έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Φαρμάκας και ο Πάσσιος από κόντα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 58' ο Πάσσιος έκανε το «ένα-δύο» με τον Φουσίκα και ο ίδιος με πλασέ το 0-1. Ο Αετός Μακρυχωρίου μέχρι και το 60΄είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 62' ύστερα από κόρνερ του Νάτση, με καφαλιά ο Χαλάτσης έκανε το 1-1. Στο 64' ο Τσατσαλίδης από πλάγια θέση έκανε το 2-1. Στο 68' και το 70' Μάντζαρης και Φουσίκας έκαναν τα σουτ, τα οποία πέρασαν ελάχιστα αουτ. Στο 70' καλό σουτ του Τσατσαλίδη, έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Στο 75' το σουτ του Μαλάκου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 82' ο Γιαννακός με πολύ όμορφο πλασέ έκανε το τελικό 3-1.

Δείτε τις συνθέσεις με τις οποίες αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες:

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Καρβούνης, Χριστιανίδης (80' Σαμαράς), Τίκος, Δάσσιος, Γκαμπέτας (62' Αργύρης), Μάντζαρης, Παυλόπουλος, Τέας (30' λ τρ. Νικολαίδης), Πάσσιος, Φουσίκας

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Γούτος Ν.,  Γούτος, Β., Τσακάλι , Σούλι, Ντακούλας, Τσατσαλίδης, Μπόντε (65' Σβερκουλης) Μαλάκος (65' Γιαννακός), Χαλάτσης, Ντελλής (55' Νάτσης)