Βαθμολογία

Νίκη και κορυφή για το Μελισσοχώρι

Μεγάλη νίκη με σκορ 2-0 που παράλληλα την ανεβάζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε σήμερα (11/3) η ομάδα του Μελισσοχωρίου κόντρα στο Ομορφοχώρι για την 17η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Ηλία Αράπη ήταν εμφανώς ανώτερη στο σημερινό παιχνίδι και χάρις σε δυο τέρματα σε διάστημα έξι λεπτών πήρε την νίκη έχοντας και ευκαιρίες, αλλά και ένα δοκάρι. Πλέον βρίσκεται και στην κορυφή με 33 βαθμούς.

Παιχνίδι κέντρου και για τις δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52' οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-0 όταν από φάουλ του Χατζή και ολιγωρία της άμυνας ο Μπακόλας με κεφαλιά έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Έξι λεπτά αργότερα ο Καραντάνος πήρε την μπάλα από το χώρο του κέντρου και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.

Στο 65' ο Μπακόλας "έσπασε" την μπάλα στον Αγγελούλη Λ. που για λίγο δεν πρόλαβε, ενώ στο 72' οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Αγγελούλη Λ. να βρίσκει τον Μπακόλα που σούταρε με την μπάλα να σταματά στην ρίζα της κάθετης δοκού. Στην συνέχεια γύρισε παράλληλα με την γραμμή όμως δεν πρόλαβε κάποιος να την σπρώξει στα δίχτυα.

Μελισσοχώρι (Ηλίας Αράπης): Κουτσούκης, Σδράλης, Τζεμολάρι, Λόζος, Αβδουλάς, Χατζής (55' Παπαδημητρίου), Λιάγκας, Νούσιας (46΄ Ζαφειρίου), Βογιατζής, Μπακόλας, Καραντάνος (60' Αγγελούλης Λ.).