Βαθμολογία

Τσιώλης: «Κοιτάμε το παιχνίδι του Σαββάτου...»

Στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο, ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης, στάθηκε στην αποβολή του Αγκάνοβιτς που θεωρεί πως ήταν άδικη. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έκανε λόγο συνάμα για τις ευκαιρίες της ΑΕΛ, με τις οποίες οι «βυσσινί» θα μπορούσαν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε πως είναι ένα δύσκολο ματς που έχει καλό ρυθμό και εξαιρετικούς αυτοματισμούς. Με καλούς παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο κοντρολάραμε το παιχνίδι. Το πηγαίναμε εκεί που θέλαμε χάνοντας μία μεγάλη ευκαιρία με τον Καπό να κάνουμε το 0-1. Κάτι που αν συνέβαινε θα δημιουργούσε προβλήματα. καλοί παίκτες Κοντρολάραμε καλά το παιχνίδι Πηγαίναμε εκεί που θέλαμε Καλή ευκαιρία με τον Καπό

Αν είναι κάτι μελανό στην ομάδα της Λάρισας είναι το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου όπου είχαμε πολλά προβλήματα. Που δεν δημιουργήθηκαν από την ανάπτυξη καθώς χάσαμε αδικαιολόγητα την μπάλα στο μισό γήπεδο. Εκεί δημιουργήθηκαν τρεις ευκαιρίες που ο Πανιώνιος μπορούσε να κάνει το δεύτερο γκολ.

Μετά το 70′ βγήκαμε πιο ψηλά και ισορροπήσαμε και θα μπορούσαμε με την διπλή ευκαιρία του Βαρέλα και του Ντέλετιτς να πάρουμε πολύτιμο βαθμό.

Θα σταθώ στην αποβολή του Αγκάνοβιτς που είναι ένας πολύτιμος παίκτης για την ΑΕΛ. Με ελαφρά τη καρδία βγαίνει με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. Την στιγμή που και η κάμερα και εμείς ήμασταν κοντά. Είδαμε πως ο παίκτης ήθελε να ξεχωρίσει τον Ρισβάνη με τον Ντέλετιτς. Θα μπορούσε ο διαιτητής να πάει κατευθείαν στο επεισόδιο και να μην δημιουργηθεί καμία φάση. Ο βοηθός παραπλανήθηκε από το χέρι του Αγκάνοβιτς που αγκαλιάζει τον Ρισβάνη και ο τέταρτος που συνέβαλλε και αυτός σε μία κακή απόφαση. Για εμάς είναι σοβαρή η απώλεια του Αγκάνοβιτς. Που ίσως τον χάσουμε και στο επόμενο παιχνίδι που μπορεί να τον χάσουμε.

Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε το παιχνίδι του Σαββάτου. Είναι ένα σημαντικό ματς όπου θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα για να πάρουμε τους βαθμούς και να ηρεμήσουν για να δούμε τα πράγματα καλύτερα».

Για τις αλλαγές: «Μια χαρά πορευτήκαμε μετά τις αλλαγές στο 75′. Ήταν έτσι κι αλλιώς με τον Μασαλέσα η 3η αλλαγή. Όταν έχεις ένα εις βάρος σου αποτέλεσμα και έχεις ένα κακό 15άλεπτο πρέπει κάτι να κάνεις. Πρέπει να κυνηγήσεις. Κάναμε τις αλλαγές. Μετά το 70′ αυτές οι αλλαγές βοήθησαν. Η ομάδα ανέβηκε πιο ψηλά και δημιουργήσαμε καταστάσεις.»

Για τον τραυματισμό του Μασαλέσα: «Δεν ξέρω τι έχει και περιμένω να μας πει ο γιατρός μας τι έχει γίνει. Ελπίζω να είναι ένα απλό διάστρεμμα. Θα ξέρουμε σίγουρα την Δευτέρα.»