Βαθμολογία

Νίκη ανάσα για Νέα Πολιτεία

Μεγάλη νίκη στην μάχη της παραμονής στην Α' ΕΠΣΛ πέτυχε σήμερα (11/3) η Αστραπή Νέας Πολιτείας απέναντι στην Δόξα Αργυροπουλίου με 2-1 για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κώστα Τσότσου ήταν καλύτερη και δίκαια έφτασε στην επικράτηση με την οποία έφτασε τους 19 βαθμούς και θα επιδιώξει στην συνέχεια να πάρει τους απαιτούμενους για την παραμονή βαθμούς.

Σε ένα γήπεδο, σχεδόν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο καθώς σε πολλά σημεία υπήρχε πρόβλημα, η Αστραπή Νέας Πολιτείας μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, σκόραρε νωρίς είχε τις ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, με την φιλοξενούμενη να ισοφαρίζει και παράλληλα να ανεβαίνει αγωνιστικά, όμως την Αστραπή να πηγαίνει προηγούμενη στα αποδυτήρια με 2-1.

Στο 9' από λάθος στην άμυνα του Αργυροπουλίου ο Φούντας έγινε κάτοχος της μπάλας πάσαρε στον Τζουμάκη ο οποίος με σουτ από πλάγια δεξιά έκανε το 1-0 με την μπάλα να βρίσκει και το δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 16' όταν ο Φούντας βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα, από πλάγια δεξιά έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα από σέντρα του Κυριάκου ο Καλτσάς έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία.

Το Αργυροπούλι έφερε το ματς στα ίσια στο 22' με συρτό σουτ του Ζάχου, όμως η ομάδα του Κώστα Τσότσου πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 38' όταν από κόρνερ του Καλτσά ο Βενέτης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 63' το σουτ του Φούντα έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαχτσιβάνος, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τζουμάκης έκανε το σουτ για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας με τον Φούντα στην επαναφορά να κάνει το 3-1 και να δίνει αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 92' στο τελικό 3-2 με κεφαλιά του Μπαχτσιβάνου μέσα στην περιοχή.

Διαιτησία: Τσιοφλίκη (Αναστασίου, Γκαρέλης).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Μπρέλλας, Μηνάς, Σιάρκος, Γιαγιάκος, Χασιώτης, Μπέτσης, Καλτσάς (74' Μούτσιος), Βενέτης, Φούντας, Κυριάκος (79' Χλωρός), Τζουμάκης.

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Σ., Καρράς (74' Νιάρχος), Χαρισούλης (62' Βογιατζής), Μάρκου, Κούλπας, Χατζής, Ριζούλης (62' Σιαμαντούρας), Μπαχτσιβάνος Σ.Χ., Τσούτσας, Τσιάγκος, Ζάχος.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ