Βαθμολογία

Ήττα στο τέλος για την κ-17

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε σήμερα (11/3) η κ-17 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του Παναιτωλικού στο γήπεδο του Αμπελώνα για την 3η αγωνιστική του 2ου γύρου του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και υπο βροχή ανα διαστήματα, στο γήπεδο του Αμπελώνα οι Αγρινιώτες ήταν καλύτεροι της ΑΕΛ και δίκαια έφτασαν στην επικράτηση, σε ένα ματς όπου πέτυχαν τέρμα με τον Πατήλα, είχαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, ενώ είχαν και δοκάρι σε αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισαν.

Από την άλλη οι μικροί του Ζήση Ζιάγκα είχαν και αυτοί ένα δοκάρι με τον Γκαλγκανόπουλο, αλλά πέραν αυτού τίποτε το ιδιαίτερο και έτσι οι "κυανοκίτρινοι" έφτασαν δίκαια στην επικράτηση στο σημερινό παιχνίδι.

Η ΑΕΛ απείλησε πρώτη με το σουτ του Γκαλγκανόπουλου να βρίσκει στο δοκάρι του Καλαντζή, ενώ στο 59' ο Κοτρώτσος κέρδισε πέναλτι από τον Μαλούση, το οποίο κατα την προσωπική μας άποψη δεν υπάρχει, με τον Πατίλα να αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Ο μοιραίος της φάσης αυτής ήταν όμως και ο ωραίος για την ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου καθώς από εκτέλεση κόρνερ του Κοτρώτσου από τα δεξιά ο μέσος των φιλοξενούμενων με ένα ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Σουλούκου για το τελικό 0-1.

Διαιτησία: Νικόπουλος (Διαμαντάρα, Καρακίτσος)

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Πλατάνας, Μαλάκος (76' Μίζα), Φουρκιώτης, Μαλούσι, Τόπης, Γκαλγκανόπουλος (70' Σδόγγος), Καμπέρης (61' Κατσαρός-Βέρρος), Μορφάκης, Πινακάς (75' Πατσιούρας), Καλύβας (61' Βάνης).

Παναιτωλικός (Δημήτρης Θεοδοσίου): Καλαντζής, Λιάβας, Θώδης (92' Κοτοφώλης), Ντόβας, Μελιάδης, Τσιαντής, Πατίλας (90' Νιάρος), Κοτρώτσος (88' Ζώτα), Καββαδίας, Αλομπισάτ (71' Μπακαδήμας), Βασίλακας (78' Παναγιωτίδης).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ