Βαθμολογία

Συγκεντρώθηκαν χρήματα για την αθλήτρια που έκανε έρανο

Η Κέιλα Ντεσρός κατάφερε να συγκεντρώσει με έρανο τα χρήματα που απαιτούνταν για να χειρουργηθεί μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη αγωνιζόμενη στην Τερψιθέα.

Ο κόσμος ευαισθητοποιήθηκε από το σοβαρό πρόβλημα της Κέιλα Ντεσρός, που δεν είχε χρήματα να χειρουργηθεί στο γόνατο μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη αγωνιζόμενη στην Τερψιθέα. Η Αμερικανίδα σέντερ όντας άνεργη από το Νοέμβριο που έπαθε τη ζημιά και χωρίς οικονομική στήριξη από την ομάδα της Γλυφάδας, αναγκάστηκε να κάνει διαδικτυακό έρανο για τη συγκέντρωση των χρημάτων και σήμερα ενημέρωσε πως το απαιτούμενο ποσό μαζεύτηκε. Έτσι τη Δευτέρα μπαίνει χειρουργείο και σε λίγους μήνες θα επιστρέψει στη δράση.

«Σας ευχαριστώ όλους, που με υποστηρίξατε και δείξατε ειλικρινές ενδιαφέρον για την υγεία μου. Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας πω ότι φτάσαμε το στόχο μας. Με τη βοήθειά σας, θα υποβληθώ τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στην επέμβαση. Νιώθω ευλογημένη που έχω τόσο πολλούς ανθρώπους να νοιάζονται για την κατάστασή μου. Περίμενα γι’ αυτή τη λύση πολύ καιρό», έγραψε η 27χρονη Αμερικανίδα, που έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ.