Βαθμολογία

«Η Παναχαϊκή θα πάρει το πρωτάθλημα»

Ένα από τα Πατρινόπουλα που αγωνίζονται στον προσεχή αντίπαλο της Παναχαϊκής,  Τσικλητήρα Πύλου είναι και ο Γιώργος Κυριαζόπουλος.  Ο «Πέπε» όπως τον αποκαλούν είναι ένας παίκτης με παραστάσεις από Γ΄- Δ΄ Εθνική και θα αντιμετωπίσει φέτος για 3ηφορά τους «κοκκινόμαυρους», δηλώνοντας στο «patragoal»:

«Είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς. Παίζουμε με την Παναχαϊκή που είναι στην πρώτη θέση. Παίζουμε στην έδρα της, μπροστά στους φιλάθλους της και είναι το φαβορί για την άνοδο. Πάμε να παλέψουμε να πάρουμε ότι μπορούμε, γιατί και εμείς θέλουμε βαθμούς για την παραμονή.  Για μένα είναι περίεργα τα συναισθήματα, γιατί παίζω αντίπαλος με την ομάδα της πόλης μου».

Έχεις παίξει πολλά χρόνια σε αυτό το επίπεδο.  Πως είδες φέτος τους εκπροσώπους της Αχαΐας, αλλά και γενικότερα το επίπεδο της κατηγορίας;

«Πιστεύω έχει πέσει πολύ το επίπεδο, αλλά δεν παύει να είναι ανταγωνιστικό και να έχεις καλές ομάδες και καλούς ποδοσφαιριστές. Η Παναχαϊκή είναι πολύ καλή ομάδα και πιστεύω θα πάρει το πρωτάθλημα, γιατί το αξίζει απ΄ όλες τις απόψεις. Η Αχαϊκή φέτος τα πάει πάρα πολύ καλά. Πήρε το Κύπελλο, θεωρώ ότι δεν θα έχει πρόβλημα για να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι καλή ομάδα, έχει κόσμο και τις αξίζει να είναι στην κατηγορία και να πρωταγωνιστεί».