Βαθμολογία

Γκιουνές: «Μπορούσαμε κι άλλο γκολ»

Με την ισοπαλία και το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ αποχωρεί από το «Γ. Καραϊσκάκης» η Μπεσίκτας, η οποία πήρε προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στον Ολυμπιακό μετά το 1-1 της Πέμπτης (9/3).

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σενιόλ Γκιουνές εξέφρασε την ικανοποίησή του από το αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του, αλλά σημείωσε ακόμη ότι θα μπορούσε να έχει βρει και ένα ακόμη γκολ. Αναλυτικά:

Για την εικόνα της Μπεσίκτας στην επανάληψη: «Στον πρώτο αγώνα ότι αποτέλεσμα και να πάρεις δεν κρίνεται η πρόκριση. Κρίνεται στο 2ο ματς. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ. Δώσαμε χώρο στον Ολυμπιακό και από μία φάση μας έβαλε γκολ. Στο 2ο παιχνίδι περιμένουμε πιο καλό και ωραίο ποδόσφαιρο και από τις 2 ομάδες».

Για το αν περίμενε έτσι τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως περιμέναμε. Με αντεπιθέσεις. Είχε αλλαγή προπονητή και άλλους σχηματισμούς. Εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη στην έδρα μας».

Για το αν τον ικανοποιεί το σκορ: «Ακόμα είμαι άνετος. Είμαι απλώς λίγο κουρασμένος. Το 1-1 είναι αρκετά καλό. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα κάνουμε τις αλλαγές».

Για το λάθος του Λεάλι: «Σέβομαι την άποψή σας. Έπρεπε να το θέσω πιο καλά. Στο α' μέρος ο Ολυμπιακός δεν είχε πολλές ευκαιρίες και εμείς κάναμε λάθος. Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός είχε τον κίπερ του που έκανε λάθος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εκμεταλλεύεσαι και τα λάθη του άλλου».