Βαθμολογία

Τα εισιτήρια στο Άρης - Κισσαμικός

Στην κυκλοφορία έχουν τεθεί από σήμερα (9/3) τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Άρη με αντίπαλο τον Κισσαμικό που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (12/3 15:00) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Football League.

Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει για τα εισιτήρια και τον τρόπο παραλαβής τους καθώς από σήμερα έχουν τεθεί σε κυκλοφορία ηλεκτρονικά, ενώ από την Κυριακή θα διατίθενται στα εκδοτήρια. Οι τιμές ξεκινούν από 5 ευρώ και φτάνουν μέχρι 45 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Κισσαμικό (12/03) στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00), στο πλαίσιο της 20ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1 και 3, 10 ευρώ στη Θύρα 2, 15 ευρώ στη Θύρα 9, 20 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων) και 45 ευρώ στα VIP.

H διάθεσή τους θα ξεκινήσει την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα με την ομάδα της Κρήτης, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 11:30 το πρωί, ενώ ήδη διατίθενται και ηλεκτρονικά, μέσω της Viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-16-17/).