Βαθμολογία

Σελιώνης: «Όχι απλά για την παραμονή....»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή «Αθλητικό κοκτέιλ» με τον Ντίνο Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΛ Ηλίας Σελιώνης.

Ο κ. Σελιώνης έκανε αναφορά στην μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΛ, αναφέροντας ότι σε αυτό το πρωτάθλημα η ΑΕΛ δεν θα έπρεπε να πάει μόνο για την παραμονή, αλλά για το κάτι παραπάνω, ενώ αναφέρθηκε και στις προσπάθειες των τμημάτων υποδομής.

Ο τιμ μάνατζερ των "βυσσινί" αναφέρθηκε και στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στα γήπεδα του νομού, στο ότι πολλά γήπεδα δεν είναι αδειοδοτημένα, αν και είναι καλά, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι την επόμενη Πέμπτη 16 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣΛ:

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Σελιώνη:

Σε ερώτηση για τις πολλές ισοπαλίες και αν είναι θετικός ο απολογισμός απάντησε:

«Το ταμείο γίνεται πάντα στο τέλος, άλλοτε οι ισοπαλίες θεωρούνται θετικά, άλλοτε αρνητικά, αλλά σίγουρα όταν παλεύεις για την παραμονή πολλές φορές δεν είναι θετικά. Το καλό είναι ότι χάνουν και οι άλλες ομάδες, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να ζεις μόνο με αυτό, πρέπει και εσύ να κάνεις νίκες και να αναστρέψεις το κλίμα. Πιστεύω θα έχουμε θετική κατάληξη για τον στόχο της παραμονής, αν και για μένα ο στόχος θα έπρεπε να είναι η έξοδος στην Ευρώπη με βάση και την εικόνα που βλέπουμε φέτος.

Γενικά είναι θετικός ο απολογισμός στον δεύτερο γύρο, αλλά ίσως να είναι αρνητικό ρεκόρ το σερί χωρίς νίκη εκτός έδρας. Πιστεύω αν είχαμε οργανωθεί πιο καλά θα είχαμε καλύτερη συγκομιδή βλέποντας παράλληλα το υλικό, αλλά και πως οραματιζόμαστε την ομάδα. Αλλά στο φετινό πρωτάθλημα που για μένα είναι το χειρότερο ποιοτικά και φαίνεται από τα αποτελέσματα δεν θα έπρεπε να μιλάμε για παραμονή. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και ειδικά τώρα που το καράβι βρίσκεται σε δύσκολη θάλασσα. Να ηρεμήσουμε και όλα θα γίνουν, η παραμονή είναι πολύ κοντά, αλλά όπως είπα δεν έπρεπε να μιλάμε για παραμονή»

Σε ερώτηση για τις προσπάθειες που γίνονται στις ομάδες υποδομών είπε:

«Κάνουμε απίστευτες προσπάθειες σε δύσκολες συνθήκες, γήπεδα δεν υπάρχουν και είμαστε "τσιγγάνοι" πηγαίνοντας από το ένα γήπεδο στο άλλο. Δυστυχώς ο κανονισμός λέει ότι πρέπει να παίζουμε σε αδειοδοτημένα γήπεδα και κάποια γήπεδα ενώ είναι καλά δεν είναι αδειοδοτημένα. Εν αντιθέσει με ιδιωτικά γήπεδα εκτός έδρας όπου γίνονται αγώνες κανονικά. Εμείς προσπαθούμε για ότι το καλύτερο για τις ομάδες όπως και για τα προπονητήρια, ενώ να μην ξεχνάμε και την μεγάλη αθλητική δραστηριότητα στην πόλη και τον νομό.

Έχουμε εντοπίσει τα προβλήματα, έχουμε κάνει έκθεση και σχεδιάζουμε την επόμενη χρονιά, έχουμε πολλά στο μυαλό μας, αλλά προς το παρών όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη στην πρώτη ομάδα. Αν όλα πάνε ήρεμα θα ασχοληθούμε και με τις υποδομές. Είναι σαν να υπάρχει κάπου φωτιά και εσύ να λες στον πυροσβέστη δώσε μου να ανάψω ένα τσιγάρο. Τα παιδιά μας είναι ήρωες που παίζουν σε αντίξοοες συνθήκες».

Σε ερώτηση για το αγωνιστικό πλάνο και τα γήπεδα δήλωσε:

«Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω ακόμα, θα μιλήσουμε και θα σχεδιάσουμε την συνέχεια. Εξάλλου δεν είναι μόνο η ΑΕΛ, είναι και η ερασιτεχνική ΑΕΛ. Τα γήπεδα είναι χωράφια, τα παιδιά προπονούνται σε λάσπες, ευτυχώς καλυτέρεψε ο καιρός και κάτι γίνεται. Όταν υπάρχουν ελλείψεις δεν μπορείς να δουλέψεις σωστά για τις υποδομές. Είναι και πολλά τα παιχνίδια στην Ένωση, συν τα παιδικά. Τόσα πολλά παιχνίδια άντε να έχει μόνο η ΕΠΣ Μακεδονίας, ακόμα και η ΕΠΟ δεν έχει τέτοιο εύρος αγώνων».

Κλείνοντας ο κ. Σελιώνης ανέφερε ότι την επόμενη Πέμπτη 16 Μαρτίου στο Αλκαζάρ θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣΛ, ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Δωτιέα Αγιάς, ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνει η κλήρωση για τον τυπικά γηπεδούχο, θα οριστεί η ώρα έναρξης του τελικού και θα γίνει και η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ