Βαθμολογία

Κυπελλούχος ΕΠΣΜ ο ΠΑΟ Κουφαλίων (video)

Το κύπελλο της ΕΠΣΜ κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟ Κουφαλίων, στην πέμπτη του απόπειρα για κατάκτηση του τροπαίου, καθώς επικράτησε με 2-0 της Νίκης Μεσημερίου στον 46ο τελικό της διοργάνωσης.

Ένας τελικός που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Τούμπας και έδωσε στην ομάδα των Ανέστη Τσιτενίδη και Διονύση Γρηγορόπουλου την δυνατότητα της κατάκτησης του τροπαίου ένα τρόπαιο που είχε την υπογραφή του Χρήστου Μαντζιούνη.

Ο επιθετικός του ΠΑΟ Κουφαλίων πέτυχε γκολ σε καίρια σημεία και χάρισε στην ομάδα του το τρόπαιο, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά μόλις στο 3', ενώ πάλι με τον ίδιο τρόπο πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης πέτυχε το 2-0 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

">http://

Διαιτησία: Μάστακας (Παπαδόπουλος, Τσιότσιος)

ΠΑΟ Κουφαλίων (Ανέστης Τσιτενίδης - Διονύσης Γρηγορόπουλος): Κύρου, Χαραλαμπίδης, Γάκης, Χαριζάνης, Λιόντας, Τσακίρης, Χατζηλασκαράκης, Μαργαρίτης, Ματζιούνης, Παπατζίκος, Θωμαΐδης.

Νίκη Μεσημερίου (Αστέριος Θέμελης - Γεώργιος Τζόλας): Παναγιωτίδης, Δάλλας Ν., Σταφυλίδης, Μυλωνάς, Καρατζάς, Δάλλας Γ., Μπασκάκης, Δούμας, Σερέτης, Νικολαρά, Κόλκος.