Βαθμολογία

Κυπελλούχος ΕΠΣΗΠ ο ΠΑΣ Γιάννινα (video)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι από χθες (8/3) ο κυπελλούχος για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ) καθώς κατέκτησε τον τίτλο με την νίκη του 1-0 απέναντι στους Αμπελόκηπους στην παράταση.

Το παιχνίδι στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, περσινή κυπελλούχος η ομάδα που αγωνίζεται εκεί και μάλιστα είχε κατακτήσει το τρόπαιο απέναντι στον φετινό κυπελλούχο, ήταν κακό με τις δυο ομάδες να έχουν κάποιες ευκαιρίες χωρίς να μπορέσουν να σκοράρουν με το ματς να οδηγείται στην παράταση και εκεί ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέκτησε το τρόπαιο.

Στην παράταση ένα πέναλτι που δόθηκε στο 101' έμελλε να κρίνει και το ματς με τον Σιχλιμοίρη του ΠΑΣ Γιάννινα να ανατρέπεται από τον Μπαντή και τον ρέφερι Σπύρο Ζαμπαλά να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ναπολέων Ψαρράς που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Αμπελοκήπων και την δυνατότητα στην ομάδα του να κατακτήσει το τρόπαιο.

">http://

Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Πασχάλης, Λιόντος)

ΠΑΣ Γιάννινα (Χρήστος Αγγέλης): Παπαιωάννου, Ψαρράς Ν., Λαμπίρης, Λιάσος, Σιουκουλλάνι, Τσιέπας, Λιάππης, Μούτσιος, Σιχλιμοίρης (111’ Καμποτάς), Ψαρράς Ι., Παπαδόπουλος (46’ Αλεξίου - 120’ Βλαχόπουλος).

Αμπελόκηποι (Γιάννης Λώλης): Μπαντής, Τσίντας, Διαμαντόπουλος, Κάγια, Δούμας, Παππάς (105’ Κουής), Μπέτζιος ,Γιαννούλης, Νιτσιάκος (92’ Γιαννόπουλος), Λαδιάς, Γιωτίτσας (72’ Λιπιώτης).

Στοιχεία και φωτογραφία: passports.gr