Βαθμολογία

Στολτίδης: «Απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»

Εξαιρετική σεζόν πραγματοποιούσε ο Αγροτικός Αστέρας φέτος μέχρι που άρχισαν οι αλλοπρόσαλλες επιλογές της διοίκησης. Αρχικά απολύθηκε ο Νίκος Νεντίδης και την Τρίτη (7/3) ανακοινώθηκε και το διαζύγιο με τον Ιεροκλή Στολτίδη.

Οι δύο άνθρωποι που έχτισαν τους φετινούς «σταχυοφόρους» αποτελούν παρελθόν και φαίνεται πως τα αίτια ήταν κάθε άλλο παρά αγωνιστικά. Υπήρχε έντονη φημολογία πως ο Νεντίδης απολύθηκε επειδή δεν έβαζε τον γιο του Ηλία Θεοδωρίδη να παίζει με τον ίδιο να δηλώνει ότι «δεν θέλω να πιστέψω πως ήταν αυτός ο λόγος».

Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα αυτό επιβεβαιώθηκε δια στόματος του Στολτίδη, ο οποίος είπε στον ArenaFM 89.4: «Χθες μου ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας. Ήταν ξαφνικό, δεν έγινε καμία συζήτηση, μετά την απομάκρυνση του κ. Νεντίδη ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση προς το πρόσωπό μου. Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα αλλά δεν μου έκανε και έκπληξη. Δεν έγινε τίποτα, η ομάδα πήγαινε πολύ καλά, είχαμε κερδίζει τον σεβασμό όλων, παίζαμε ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο και όπου πηγαίναμε λέγανε τα καλύτερα για μας. Ήταν προσωπική απόφαση του προέδρου, την οποία δεν αιτιολόγησε. Είναι αστείο βασικά, δεν μπορώ να τα αναφέρω. Επειδή χάσαμε εκτός έδρας κάποια ματς, θεώρησε ότι δεν είναι ικανός ο Νεντίδης. Αγωνιστικοί λόγοι πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχουν.

Λίγο πριν απολυθεί ο Νεντίδης, είχαμε κάνει ένα μίτινγκ με τον πρόεδρο, τον αδερφό του και τον Βράκα τον Γιώργο. Ο Νεντίδης του είχε πει ότι ο γιος του στην κατάσταση που ήταν δεν μπορούσε να αγωνιστεί στην ομάδα γιατί ήταν πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση από τους υπόλοιπους και θέλει δουλειά. Του είχε πει μάλιστα ότι θα τον αφήσει εκτός 18άδας και ρώτησε τον πρόεδρο αν τον πειράζει. Ο πρόεδρος είπε ότι θα τον πείραζε κάτι τέτοιο και αυτός ήταν και ο λόγος που απολύθηκα και εγώ, γιατί δεν πήρα θέση. Εγώ έμεινα ουδέτερος και αυτός ήθελα να πάρω το μέρος του. Αυτό ήταν η δικαιολογία που απολύθηκα, γιατί κατά τα άλλα μου είπε ότι ήταν πολύ ευχαριστημένος από εμένα, ότι έκανα καταπληκτική δουλειά. Στεναχωρήθηκα πραγματικά γιατί κάναμε καλή δουλειά. Από το καλοκαίρι φτιάξαμε μια νεανική ομάδα, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής ήταν 31 ετών και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Και από το πουθενά έρχεται ο πρόεδρος μια μέρα και τα διαλύει όλα».

Για τη Β' Εθνική και τον Άρη: «Οι δυο ομάδες που ξέφυγαν, συν τον Άρη θα πάνε μέχρι το τέλος. Ο Άρης είναι πιο δύσκολα από όλους λόγω της διαφοράς στην βαθμολογία. Και αγωνιστικά εμένα δεν με πείθει ο Άρης, οι άλλες δυο φαίνεται να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Αν φάει το -6 η Λαμία αλλάζει άρδην όλο το σκηνικό ,γιατί ο Άρης έχει μέσα και τον Απόλλωνα και την Λαμία».

Για τη Σούπερ Λίγκα: «Ο Ολυμπιακός δεν βλέπω να χάνει το πρωτάθλημα σε καμία περίπτωση, όσο και να τον φτάνουν καμία δεν πείθει ιδιαίτερα. Ο Πανιώνιος που είναι πιο κοντά δεν φαίνεται να έχει την δυναμική να κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Όχι ότι ο Ολυμπιακός παίζει καλή μπάλα, αλλά θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός κατά διαστήματα, είχε κάποια καλά παιχνίδια αλλά και κάποια άλλα που δεν σε πείθει, όπως αυτό με τον Ηρακλή».