Βαθμολογία

Τρίκαλα - Κισσαμικός 3-1

Νίκη με σκορ 3-1 πέτυχε σήμερα (8/3) η ομάδα των Τρικάλων απέναντι στον Κισσαμικό σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Football League.

Ο ΑΟΤ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Κουσκουνά που πέτυχε χατ-τρικ νίκησε την ομάδα των Χανίων, παρότι εκείνη είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1, φτάνοντας έτσι τους 31 βαθμούς, ενώ ο Κισσαμικός παρέμεινε στους 19.

Ο Κουσκουνάς με προβολή έκανε το 1-0 στο 12' για να ισοφαρίσει σε 1-1 με την συμπλήρωση του ημιώρου ο Μίλιτς. Ο επιθετικός των Τρικάλων έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού πριν την ανάπαυλα καθώς πέτυχε στο 40' το 2-1, ενώ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 τέσσερα λεπτά πριν συμπληρωθεί η μια ώρα αγώνα.

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά (83′ Αρναρέλλης), Ρομπέρ (85′ Νταμαχού), Μπαλμπόα (65′ Στεφάνοβιτς), Κουσκουνάς.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Γιαλούσης, Μπουγαΐδης, Ψιάνος, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα (Νικόλτσης), Ν’ Γκουέμ (75′ Μαρτίνεζ), Μάντζης (81′ Θέος), Μίλιτς.