Βαθμολογία

Βουτυρίτσας: «Ήταν ένα μεγάλο ταλέντο της εποχής...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Χρήστου Τσούμαρη «φιλοξενήθηκε» ο Θοδωρής Βουτυρίτσας, ο οποίος αναφέρθηκε στη μνήμη του Λευτέρη Μήλου, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες αλλά και στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Αναφερόμενος στην κοινή τους πορεία στην ΑΕΛ, είπε:

«Η ομάδα τότε έκανε μια αρκετά καλή πορεία εκείνο το διάστημα απλά ήθελε καλύτερο δέσιμο για να διεκδικήσει μεγαλύτερους στόχους. Ο Λευτέρης παρομοιάστηκε ως ο Καραπιάλης επί δύο. Είχε πλούσια φυσικά προσόντα όπως η ταχυδύναμη. Σίγουρα του έλειπε το γκολ. Αυτό ήταν και το μειονέκτημά του... Ότι δεν έβρισκε δίχτυα εύκολα. Έπαιζε περισσότερο ατομικά με τα δεδομένα που υπήρχαν στην ΑΕΛ. Είχε κάτι ξεχωριστό. Είχε μια άνεση με την μπάλα. Ήταν κοινωνικός και προσαρμόστηκε στο κλίμα της Λάρισας. Είχε πολύ δυνατά πατήματα και πίστευε στον εαυτό του. Ήταν ένα ταλέντο πολύ αξιόλογο για την εποχή. Ένας παίκτης που μπορούσε να σου κάνει την διαφορά. Ήταν κρίμα που έφυγε τόσο γρήγορα...»

Για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, τόνισε:

«Υπάρχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών αλλά το γεγονός πως το ρόστερ είναι ενεργό, δίνει τη δυνατότητα και στα παιδιά που είχαν πάρει λιγότερες ευκαιρίες να επωφεληθούν από αυτό. Όπως το παράδειγμα του Γιοβάνοβιτς και του Ναβάρο που πήραν την ευκαιρία.»

Για την τωρινή κατάσταση της ΑΕΛ, σχολίασε:

«Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή είναι σαν μια ομάδα προετοιμασίας που χτίζεται μέρα με τη μέρα αλλά παράλληλα κυνηγά και τους βαθμούς. Το γεγονός πως πλέον υπάρχει ένας κορμός 8 παικτών συν τις προσθήκες βγάζει πλέον μια ποιότητα. Εμάς δεν μας αρκούσε ο χρόνος γιατί εντάχθηκαν στο ρόστερ πολλοί νέοι παίκτες. Επίσης άλλοι ήταν να φύγουν και να μείνουν.Αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμάς. Όταν έχεις 30 παίκτες που πρέπει να παίξουν εύκολα μπορείς να κάνεις κάποια λάθη και πιθανώς να αδικήσεις κάποιους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πάντως παίκτες που μπορούν να κάνουν την ομάδα ακόμα καλύτερη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.»