Βαθμολογία

Νέες επιτυχίες για το τζούντο του Προμηθέα Λάρισας

Δυναμική υπήρξε για άλλη μια φορά η παρουσία των Λαρισαίων τζουντόκα του Προμηθέα Λάρισας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο ηλικιών που διεξήχθη στην Αθήνα στις 4 και 5 Μαρτίου.

Κορυφαία η συνήθης «ύποπτη» Κουτσιώρη Μαριάντα η οποία επιβεβαίωσε τον τίτλο της ως φαβορί και μετά από 4 νίκες έφερε στη Λάρισα το χρυσό μετάλλιο στα -48 κιλά κορασίδων Α’ όπως και το 2016.

Πολύ καλή εμφάνιση και για την Καμπά Νικολέτα στα -70 κιλά νεανίδων με 3 νίκες και 1 ήττα , παρά το ότι αγωνίστηκε ασθενής και εμπύρετη κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Μεγάλη εμφάνιση και 5 πολύ σκληρούς και δύσκολους  αγώνες έκανε και ο Στεργίου Γιώργος στα -46 κιλά παίδων Α’ χάνοντας 1 αγώνα στην παράταση με μία ποινή και παίρνοντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Φιλότιμα αγωνίστηκαν χωρίς να πετύχουν πλασάρισμα στο βάθρο οι Κιτσικούδης Κων/νος στα -66 κιλά εφήβων, Ιωαννίδης Γιώργος στα -50 κιλά παίδων Α’ και Καμπά Ιωάννα στα -42 κιλά κορασίδων Β’.

Οι συναθλητές, οι παράγοντες του συλλόγου και η προπονήτρια Κλιάρη Ευαγγελία συγχαίρουν τους αθλητές για την εμφάνισή τους, το ήθος που επέδειξαν και τις διακρίσεις τους.