Βαθμολογία

Νέα ενημέρωση από ΠΑΕ ΑΕΛ για τα οικονομικά

Νέα ενημέρωση σε συνέχεια της οικονομικής θέσης που επισήμανε δημόσια προχθές η ΠΑΕ ΑΕΛ, είχαμε σήμερα (7/3) με την λαρισινή ΠΑΕ να τονίζει ότι η θέση αυτή υφίσταται παρά τα ζητήματα που προκύπτουν μέσα κι απ' την συνεχή ανατροπή των προϋπολογιζόμενων παγίων εσόδων.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει στην σχετική ενημερωτική ανακοίνωση και παραδείγματα που αφορούν τις δόσεις από τα τηλεοπτικά τα οποία μειώθηκαν από τον Σεπτέμβριο, προς τον Νοέμβριο και από τον Νοέμβριο προς τον Φεβρουάριο. Παράλληλα τονίζονται και τα χρήματα που δόθηκαν στην Γήπεδο Λάρισας για την χρήση του AEL FC ARENA.

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια της οικονομικής της θέσης που επισήμανε δημόσια προχθές η ΠΑΕ ΑΕΛ, πως η θέση αυτή υφίσταται παρά τα ζητήματα που προκύπτουν μέσα κι απ' την συνεχή ανατροπή των προϋπολογιζόμενων παγίων εσόδων.

Για παράδειγμα, τον Σεπτέμβριο είχε προύπολογιστεί δόση τηλεοπτικών ύψους 140.000 ευρώ, που το Νοέμβριο αναπροσαρμόστηκε στα 125 χιλιάρικα και τον Φεβρουάριο (!!!) στα 100. Εξ' αυτών τα 65 χιλιάρικα εκχωρήθηκαν στην Γήπεδο Λάρισας, που θυμίζουμε ότι με βάση την από 17/02 ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, έχει λάβει μόνο φέτος 355.499,92 ευρώ για την χρήση του AEL FC ARENA και συνολικά μαζί με τα περσινά, περίπου 530 χιλιάδες ευρώ.

Δεδομένου και του αντιλογισμού με διάφορες υποχρεώσεις προς και από την Super League, από τα 140 χιλιάρικα της δόσης Ιανουαρίου, στο ταμείο της ΠΑΕ έφτασαν περί τα 25 χιλιάρικα.