Βαθμολογία

ΕΡΤ: «Στην Football League τα παράπονα»

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από δημοσίευμα για την απουσία του ΟΦΗ από το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Football League, αρκετοί φίλαθλοι επικοινώνησαν με το τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης που πέταξε το μπαλάκι στην διοργανώτρια αρχή. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Ο ΟΦΗ απουσιάζει από την τηλεοπτική ατζέντα των τελευταίων πέντε αγωνιστικών του πρωταθλήματος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αντιδράσεις από τον κόσμο. Αρκετοί φίλαθλοι του ΟΦΗ επικοινώνησαν, είτε τηλεφωνικώς - είτε μέσω mail - με την ΕΡΤ3 προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απουσία του ΟΦΗ, τόσο σε προηγούμενα παιχνίδια - όσο και σε επόμενα - από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του τρίτου καναλιού της δημοσίας τηλεόρασης, απάντησαν - σε πολύ ευγενικό ύφος - πως υπάρχει οδηγία από την διοργανώτρια αρχή ώστε να μεταδίδονται τα παιχνίδια, μόνο, των τριών πρώτων ομάδων της βαθμολογίας αδιαφορώντας, όπως προκύπτει, για τη σχεδόν μηδενική τηλεθέαση των αγώνων που μεταδίδονται τηλεοπτικά (πλην εκείνων του Άρη).

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στις απαντήσεις της ΕΡΤ3 προς τους φιλάθλους του ΟΦΗ δεν παραλείπεται να εκφραστεί ο σεβασμός στην ιστορία, το μέγεθος και την εμπορική αξία του μεγάλου Κρητικού συλλόγου.

πηγή: gentikoule.gr