Βαθμολογία

Ευχαριστίες της ΠΑΕ ΑΕΛ για την χθεσινή (5/3) εκδήλωση

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ στην οποία απευθύνει τις ευχαριστίες της προς όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα στην χθεσινή (5/3) εκδήλωση στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί τόσο τους φορείς της πόλης που έδωσαν το παρών, όσο και τους φιλάθλους που βρέθηκαν εκεί, τους χιλιάδες ακροατές του ΑΕΛ Radio και φυσικά τους χορηγούς της χθεσινής (5/3) εκδήλωσης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, απευθύνει τις ευχαριστίες της προς τους εκπροσώπους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου, τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, τον αντιδήμαρχο Πρασίνου κ.Ζαούτσο, τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Λάρισα", κ.Ντίνο Διαμάντο, τον εκπρόσωπο της παράταξης "Ανθρώπινη Πόλη" του κ.Έκτορα Νασιώκα, τον προέδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Νταγιάννη, τον πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής κ.Στεφανίδη, τους εκπροσώπους λοιπών κοινωνικών και όλων των ποδοσφαιρικών φορέων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, καθώς και τους παρευρισκόμενους φιλάθλους, που προσήλθαν χθες στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης και που μαζί με τους χιλιάδες ακροατές του ΑΕΛ RADIO, παρακολούθησαν ζωντανά την εξέλιξη της εκδήλωσης κι ενημερώθηκαν για το πλαίσιο λειτουργίας της ΠΑΕ ΑΕΛ σε όλα τα επίπεδα.

Εξίσου, η ΠΑΕ ΑΕΛ οφείλει να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις-χορηγούς της χθεσινής εκδήλωσης, Οινοποιείο Τυρνάβου, Καψιώχας Catering, Super Market Αγορά, "Πίτα Ολύμπου" Καπετανούλης, Ζαχαροπλαστείο Οικονόμου και Ανθοπωλείο Κουκουράβας, που φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο για την άρτια εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων.