Βαθμολογία

Μπαξεβάνος: «Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο»

Πάλεψε πολύ κόντρα στη Λαμία, της έβαλε δύσκολα, αλλά γνώρισε την ήττα το απόγευμα της Κυριακής (5/3) με 1-2 και έτσι έμεινε χαμηλά στη βαθμολογία. Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου ο Σπύρος Μπαξεβάνος γνωρίζοντας τη δυσκολία του αγώνα ξεκαθάρισε πως τέτοια ματς είναι μόνο κέρδος για την ομάδα του και προσέθεσε πως θα έπρεπε να έχει πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε: «Να ευχαριστήσω τον φίλο μου τον Μπάμπη (Τεννέ) για τα καλά του λόγια και του εύχομαι να πετύχει τους στόχους τους δικούς του και της ομάδας του, που δεν είναι άλλοι από την άνοδο. Νομίζω ότι όντως είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος . Με αυτή τη φιλοσοφία μπήκαμε σε αυτό το παιχνίδι, να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια ομάδα. Νομίζω ότι την κοιτάξαμε στα μάτια. Σίγουρα ήταν καλύτερη σαν ομάδα η Λαμία στο να προσπαθήσει να δημιουργήσει, ενώ εμείς κοιτάξαμε περισσότερο το αμυντικό κομμάτι, για να μπορέσουμε σε κάποια φάση να πετύχουμε κάποιο τέρμα και να μπορέσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε από αυτό το παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω ότι με την τελευταία φάση δικαιούμασταν κάτι περισσότερο, που θα μπορούσε να ήταν αυτός ο βαθμός που θα μας έδινε και την ψυχολογία περισσότερο για τη συνέχεια. Την ψυχολογία όμως πιστεύω ότι μας τη δίνει αυτή η εικόνα και η αγωνιστικότητα που είχαμε σαν ομάδα. Το δείξαμε παρά τις απουσίες που είχαμε και τους τραυματισμούς και παρά τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές που χρειάστηκε να κάνουμε μέσα στο παιχνίδι.

Ήταν κάτι που σίγουρα μας επηρέασε, δεν μπορούσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να διακινδυνεύσουμε και ειδικά προς το τέλος που η αντίπαλη ομάδα δέχτηκε την κόκκινη κάρτα να ρισκάρουμε λίγο πιο πολύ επιθετικά, δεν είχαμε τις αλλαγές να μπορέσουμε να το κάνουμε.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, κι αυτό τους είπα και μέσα, για την αγωνιστικότητα και την εικόνα που είχανε. Ο Κισσαμικός παίζει για τον Κισσαμικό και για κανέναν άλλον. Ο Κισσαμικός θα κοιτάξει και στα επόμενα παιχνίδια να πάρει ό,τι καλύτερο. Από αυτά τα παιχνίδια εμείς μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε. Από το επόμενο παιχνίδι μέσα στα Τρίκαλα και από το μεθεπόμενο μέσα στον Άρη. Είναι το δύσκολο πρόγραμμα για εμάς και ό,τι μπορέσουμε να πάρουμε από αυτά τα παιχνίδια θα είναι κέρδος κι από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε τη συνέχεια. Αυτή η εικόνα δείχνει ότι αυτή η ομάδα αδικείται από τη βαθμολογική θέση που είναι και πρέπει να το καταλάβουν και τα παιδιά και να πάρουν περισσότερο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη σε αυτό που κάνουν».

Για το διαφορετικό σύστημα: «Ήταν και λόγω των συνθηκών και επειδή έπαιζες απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει ένα σερί νικών και κερδίζει μέσα-έξω, δείχνει ότι είναι μία καλή ομάδα κι εμείς προσπαθήσαμε λίγο να προσαρμοστούμε σε αυτό. Σίγουρα ήταν και οι απουσίες κάποιων ποδοσφαιριστών που είχαμε. Δεν ξέρω και ποιους μπορούμε να έχουμε στο επόμενο παιχνίδι, γιατί εμφανίστηκαν προβλήματα και σήμερα. Εμένα αυτό που με ικανοποιεί και το λέω από την αρχή είναι ότι υπάρχουν 20-22 ισάξιοι ποδοσφαιριστές, όποιος μπει κι όποιος βγει είναι το ίδιο και το αυτό».

Τους παίκτες του Κισσαμικού εκπροσώπησε ο Νίκος Κουρέλλας: «Σίγουρα κάθε εμφάνιση μας δίνει ώθηση, όταν κάνουμε καλή εμφάνιση δείχνουμε σε όλους ότι έχουμε δυνατότητες, παίρνουμε ψυχολογία και προσπαθούμε για το καλύτερο. Παίζαμε με την πρωτοπόρο αλλά δείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι ελάχιστες οι διαφορές στο πρωτάθλημα της Football League. Σταθήκαμε άτυχοι θα έλεγα, δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία, γιατί δεν είναι αρμοδιότητά μου. Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι τα καλά από το παιχνίδι, να δούμε που κάναμε λάθη και να τα διορθώσουμε και να βελτιωθούμε γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Για τη δική του απόδοση σχολίασε: «Κάθε ποδοσφαιριστής στην ομάδα γι’ αυτό είναι, όποτε τον χρειάζεται ο προπονητής να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Όλα τα παιδιά είμαστε καλοί ποδοσφαιριστές, προσπαθούμε, δείχνουμε και συνέχεια βελτιωνόμαστε με τη βοήθεια του προπονητή και όλου του προπονητικού τιμ. Όλα τα παιδιά έχουν δείξει ότι όποιος παίζει δίνει το καλύτερο και βοηθάει την ομάδα».